Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜVEN SANAYİ SİTESİ’NDE TÜRK TELEKOM’UN ALT YAPI REZALETİ..

Ümraniye Çakmak’ta bulunan Güven

Ümraniye Çakmak’ta bulunan Güven Sanayi Sitesi içerisinde bulunan sokaklarda Türk Telekom’un yaptığı alt yapı çalışması esnafı isyan ettirdi. Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, konuya atarak gündeme getirdi.

ozdil guven sanayi telekom 2Çakmak’ta faaliyet gösteren Güven Sanayi Sitesi esnafı isyan etti. Türk Telekom’un yaptığı alt yapı çalışmalarını yarım bırakması site esnafını ayağa kaldırdı. Ümraniye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’na yüzden fazla esnafın imzasını toplayarak giden site esnafı Başkan Mehmet Özdil’den yardım istedi. Seslerinin duyurulması ve yaşan mağduriyetin ve rezaletin bir an önce son bulmasını isteyen esnafın yardımına Ümraniye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil koştu. Yol yapım çalışmasında yaşanan rezaleti basın mensuplarına gösteren Başkan Özdil yaşanan mağduriyetin giderilmesi için Güven Sanayi Sitesi esnafı ile birlikte basın açıklaması yaptı.

ozdil guven sanayi telekom 1Başkan Mehmet Özdil yaptığı basın açıklamasında, “Güven Sanayi Sitesinde yapılan çalışmalar esnafın buradan gitmesine yönelik ise kimse kusura bakmasın. Biz esnaf odası olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Ve asla buradan gitmeye de niyetimiz yok. Yalnız ciddi bir imar durumu ve konum itibari ile çalışma olanaklarımızı kolaylaştıran bir teklif gelirse ancak o zaman masaya oturabiliriz. Sanayi sitesi içerisinde bulunan esnafın sahipsiz olduğunu zannediyorlarsa yanılıyorlar. Biz buradayız ve esnafımızın yanındayız. Esnafımızın ne zaman yardıma ihtiyacı olursa sesi soluğu olmaya hazırız. Site içerisinde yapılan alt yapı çalışmasını esnafı zor durumda bıraktırmaktadır. Alt yapı çalışmasını bu şekilde bırakarak esnafı zor durumda bırakan Türk Telekom Ümraniye Bölge Müdürlüğü’nü kınıyoruz. Ve bir an önce çalışmaların eksiksiz yapılmasını buradan haykırıyoruz. Site içerisinde bulunan trafiğin de düzelmesi için Ümraniye Emniyeti’nden ricada bulunuyoruz. Lütfen buraya bir trafik ekibi yollayın. Yaşanan trafik yoğunluğu kontrol altına alınsın” dedi.

ozdil guven sanayi telekom 4ÖZDİL; ‘ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Esnafın her zaman yanında olduğu mesajı veren Ümraniye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, “Bize oda olarak ekibime ve bana günün her saati ulaşabilirsiniz. Sizlerin her zaman yanındayız. Sizlerin çalışma şartlarını iyileştirmek için her türlü sorunla mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu yüzden de sürekli sıraladığımız bazı maddeleri sizlere de söylemek istiyorum. Her esnaf istediği esnaf odaya kayıt olmalıdır. Esnaf odalarına kayıt parası en fazla 280 TL olmalı. Kira stopajları kalkmalı ya da mal sahibi ödemelidir. Tek çalışan esnafın BAĞKUR ödemesi % 50 indirimli olmalıdır. Çırakların SGK primleri devlet tarafından ödenmelidir. Yeni bir işyeri açacak esnafımıza 5 yıl vergi olmamalıdır. KOSGEB küçük esnafı tanımalıdır” diyerek sözlerini noktaladı.

ozdil guven sanayi telekom 3

Reklamı Geç