Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜVENLİ TAŞIMACILIĞIN EN DOĞRU ADRESİ ACARSOY NAKLİYAT..

Şehir içi ve şehirler

Şehir içi ve şehirler arası güvenli taşımacılığın en doğru adresi Acarsoy Nakliyat, yılların tecrübesi, alanında uzman ekibi ve her türlü teknik donanımı ile hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Taşımacılık sektörünün önde gelen marka isimlerinden Acarsoy Nakliyat, hizmette kalite çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Yılların tecrübesi, profesyonel ekibi ve her türlü teknik donanımı ile Acarsoy Nakliyat, güvenli taşımacılığın en doğru adresi. Acarsoy Nakliyat, merkezi İstanbul´da kurulmuş olup, bugüne kadar gelebilme başarısındaki en büyük etken müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetler ve faaliyetlerini bu çizgide sürdürmesidir.

Kurulduğu tarihten bu yana şehir içi ve şehir dışı olmak üzere evden eve taşımacılık, büro ve ofis taşımacılığı, fabrika ve depo taşımacılığı, piyano taşıma, fuar taşıma, ses ve ışık sistemleri taşıma, ihtiyaca göre liftli kamyon ve kamyonetle taşıma olmak üzere şehir içi, şehir dışı her türlü nakliye işinde hizmetinizdedir.

Evden eve taşıma esnasında eşyalarda herhangi bir fiziki hasar (vuruk, çarpık vb.) meydana gelmesi halinde sigorta eksperi hasar gören eşyayı inceleyip hasar tespiti yapar ve ödeme sigorta şirketi tarafından gerçekleştirilir. Elektronik eşyalarda fiziki hasar meydana gelmesi halinde sigorta tarafından tazmin edilmekte; fiziki hasar olmadığı halde aletin yeni adresinde çalışmaması halinde tazmin edilmemektedir. Müşterinin kendi sardığı veya talebi üzerine kendisine verdiğimiz paketlerden hasarlı eşya çıkması halinde sorumluluk müşteriye aittir.

Nakliye talebiniz Acarsoy Nakliyat´a ulaştıktan sonra sizin belirlediğiniz gün ve saatte ziyaret ederek taşınacak eşyanın miktarı, taşıma için gerekli personel sayısı, eşyaların hassasiyetine göre gerekli ambalaj malzemesi miktarı yerinde tespit edilir. Bu işlem ücretsizdir. Taşıma şekli ve ücreti ile ilgili anlaşma sağlandıktan sonra uygun bir taşıma günü tespit edilir. Nakliye sektöründe komple, parsiyel, proje ve ağır nakliyat gibi taşımacılık hizmetleri sunulur.

İstanbul’un tüm ilçelerine ve yurdun dört bir yanına hizmet veren Acarsoy Nakliyat hakkında daha ayrıntılı bilgi ve siparişleriniz için; www.acarsoynakliyat.com www.umraniyenakliyeci.com adreslerini tıklamanız veyahut 0532 477 88 59 / 0546 8406060 nolu telefon hatlarından aramanız yeterlidir.

Reklamı Geç