Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAİN VE ALÇAK TERÖR BİR KEZ DAHA YÜREĞİMİZİ YAKTI..

Bir türlü sonu gelmeyen

Bir türlü sonu gelmeyen hain terör yüzünden içimiz yanmaya devam ediyor. Şırnak Gazipaşa Mahallesi’nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik’in Sultanbeyli’deki baba ocağına ateş düştü.

sehit sultanbeyli 1Şehit Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik’in Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi’ndeki evinin yanında büyük bir taziye çadırı kuruldu. Çadırda Baba Güngör Çelik taziyeleri kabul ediyor. Şehidin baba evinin bulunduğu tüm sokaklar ziyaretçilerin araçları ile trafiğe kapanmış durumda. Polis ve jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınan sokak Türk Bayraklarıyla donatıldı. Asıl görev yeri Muş olan Şehit Üsteğmen Rahim Çelik’in geçici görevle Şırnak’a gittiği belirtildi. Şehidin 5 aylık İrfan ve Eymen adlı ikiz çocukları olduğu öğrenildi.

sehit sultanbeyli 2Şehit Rahim Çelik’in cenazesi bu gece annesi ve eşinin gözetiminde İstanbul’a getirilecek. Konuşmakta güçlük çeken şehit babası Güngör Çelik, “Vatan sağolsun. Allah bize sabır versin. İki tane ikiz torunumuz vardı. Muş’tan geçici görevle önce Cizre, sonra Şırnak’a geçti. Ne zaman döneceği belli değildi” dedi. Şehidimizin cenazesi öğle (Cuma) namazında Pendik Sahil Camisinden kaldırılıp Sultanbeyli Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Reklamı Geç