Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HALİS GERBAĞA; “CHP’Yİ ÇEKMEKÖY’DE İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM..”

Yerel basın buluşan CHP

Yerel basın buluşan CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Halis Gerbağa, “CHP’yi Çekmeköy’de iktidara taşımak için aday oldum” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Halis Gerbağa, yerel basınla kahvaltılı toplantıda biraraya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Çekmeköy’de 2009’dan bugüne yeni bir vitrin oluşmadığını ve gençlerin siyaset yapma olanağının daraldığını kaydeden Gerbağa, “Çekmeköy her seçim kazanılacak ilçelerin başında konuşuluyor fakat sonuç öyle olmuyor. Neden iktidar olamıyoruz sorusunu sorguluyoruz yıllardır ve gelinen süreçte ekibimle birlikte iddialı bir şekilde bu yola çıkıyoruz” dedi.

21 mahallede partiyi çalıştıracaklarını ifade eden Gerbağa, “Herkesin birarada olacağı bir yönetim modeli sergileyeceğiz. Bu bir demokratik yarıştır. Diğer tüm adaylar bizim için değerli. Çekmeköy ilçe başkanlığı bir meslek haline dönüşmeyecek. Başarıya susamışlık olan bu ilçede değişime ihtiyaç var. Farkındalık yaratacağız. Yapamaz isek 2 yıl sonra olağanüstü kongrede bizi değiştirsinler. Benim şahsi hiçbir B planım yok” şeklinde konuştu. Gerbağa, göreve seçilmesi halinde yerel basına önem vereceğini ve birlikte hareket edeceğini sözlerine ekledi.

Reklamı Geç