Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HALİS GÖRKEN; “TÜM İMKANLARIMLA KARS 36 SPOR’UN YANINDA VE DESTEKÇİSİYİM..”

Başarılı iş insanı ve

Başarılı iş insanı ve son zamanlarda iş deneyimini aktardığı “Halisane Liderlik” kitabı ile adını tüm ülkeye duyuran Halis Görken, dün Kars 36 Spor başkanlığında yaşanan değişiklik sonrası hemşerisi ve dostu Erkan Aydın’ı bizzat arayarak tebrik etti.

Dün yaşanan yönetim kurulu toplantısı sonrası Kars 36 Spor Başkanı görevine gelen Erkan Aydın’ı tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Halis Görken, ayrıca gazetemiz aracılığı ile Kars’lı sporseverlere başkanın selamlarını ve mesajlarını iletti.  Başkanın mesajında hedeflerine yönelik mesajı; “Kars gençliğinin spora dair umutları ve hayalleri tükenmiş. Kars sporu adına memleketimiz için düşlediğimiz hayallere gençliğimizi ortak edeceğiz. İlk önceliğimiz budur” oldu. Basın mensupları ve TFF federasyonu yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Erkan Aydın, Kars 36 Spor’un BAL Ligi’nde Karslı genç sporcularla mücadele edeceğini ifade etti. Ayrıca Aydın, Şehit Ali Gaffar Okkan Tesislerinin 16 takımın tesisi olduğunu, tesisleri parsel parsel satmak isteyenlere fırsat vermeyeceğini belirtti.

Kars 36 Spor ‘da bu değişim sonrası büyük bir heyecan gözlemleniyor. Bu heyecana ve değişime sessiz kalmayan değerli iş insanı ve yazar Halis Görken; tüm Kars ’lı hemşerilerini ve Kars’a gönül verenlerin, iş insanlarının, girişimci ve futbolseverlerin bu değişim sonrası birlik ve beraberliğe davet etti. Özellikle amatör spor kulüplerinin durumu müsait olanlarca ayakta kalması için desteklenmesi gerektiğini dile getiren Görken, Bu süreçte tüm şirketleri ile Kars 36 Spor ’un yanında olacağını da sözlerine ekleyerek en kısa sürede kulübün adını başarıları ile anacaklarını umduğunu dile getirdi.

Reklamı Geç