Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HALİT HIZIR; “BU COŞKU VE HEYECANLA ZAFER BİZİM OLACAK”

AK Parti teşkilatları içinde

AK Parti teşkilatları içinde referandum çalışmalarına ilk başlayan teşkilat olan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Sandık Başkanları Toplantısı’nda salonlara sığmadı. İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda ve Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın organizasyonuyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya katılan 2 bin sandık sorumlusu, 16 Nisan’daki referandum öncesinde adeta gövde gösterisi yaptı. 

ak parti üsküdar referandum 7Heyecan fırtınası şeklinde gerçekleşen toplantıda İl Teskilat Başkanı Celal Erdoğan, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı İhsan Sorar, İl ve İlçe Yönetim sirintepeevleri.com Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın, Genclik Kolları Başkanı Yunus Köse ve 33 mahalle başkanı da hazır bulundu.

ak parti üsküdar referandum 2SORAR’DAN “YÜZDE 60 EVET” SÖZÜ Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı İhsan Sorar, “16 Nisan’a kadar hiç durmadan, yorulmadan çalışacağız. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Üsküdar’da 16 Nisan akşamı sandıklardan yüzde 60 oranında evet çıkaracağımızın sözünü şimdiden veriyoruz” dedi.

ak parti üsküdar referandum 4HIZIR: AK ÜSKÜDAR’A ZAFER YAKIŞIR AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar teşkilatının yaşadığı referandum heyecanının salonlara sığmadığını söyledi. “Bu referandum heyecanı AK Üsküdar’ı zafere taşıyacaktır” diyen Hızır, şöyle konuştu: “16 Nisan akşamı sandıklar açıldığında yaşayacağımız sevinci ve coşkuyu şimdiden görür gibiyim. AK Parti ve MHP karşında ‘Hayırcı Cephe” oluşturan CHP, HDP gibi partiler ve FETÖ, PKK, DEAŞ gibi eli kanlı terör örgütleri bizleri ‘Evet’ demekten asla vazgeçirtemeyecekler.”

ak parti üsküdar referandum 3TÜRKMEN: BEN DİKTATÖR MÜYÜM? Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de yaptığı konuşmada uygulanacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin belediyelerde yıllardır uygulandığını belirterek; “Şimdi CHP ‘Diktatörlük gelecek’ diye yalan propagandalar yapıyor. Cumhurbaşkanlığı Sistemi’yle belediyeler yıllardır yönetiliyor. Bunların içinde CHP’li belediyeler de var. Şimdi soruyorum, CHP’li belediye başkanları diktatör mü? Üsküdar Belediye Başkanı olarak ben diktatör müyüm? Şimdiye kadar devlet ve millet yararına olan gelişmelerin hiç birine evet demeyen CHP yine aynı şekilde yoluna devam ediyor. Asil milletimiz her zaman olduğu gibi 16 Nisan’da da CHP’nin ağzının payını verecektir” vurgusu yaptı.

ak parti üsküdar referandum 1ERDOĞAN: YÜZDE 65 EVET HAYIRLI OLSUN İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, referandum çalışmalarında yürütülecek propagandaların eğitimini verdi. AK Parti Üsküdar SKM Başkanı’nın yüzde 60’lık evet oranını yüzde 65’e çıkaran Erdoğan, “AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatı 16 Nisan’da sandıklardan yüzde 65 oranında evet çıkaracaktır. Bunu şimdiden kanıtladınız. Yüzde 65 evet Üsküdar’a hayırlı osun” dedi.

ak parti üsküdar referandum 6

ak parti üsküdar referandum 5

Reklamı Geç