Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALKIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK…”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve partililerle biraraya gelen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Mimar Sinan Mahallesi’nde akaryakıt istasyonu yapılmak istenen yeşil alan ve çocuk parkını işaret ederek; “Büyük bir mücadeleye ve direnişe hazır olun” dedi. Kaftancıoğlu, 128 Milyar Dolar Nerede afişlerinden sonra bugün asılmaya başlanan ‘Mafyadan aylık 10 Bin $ alan siyasetçi kim?’ afişlerinin talimatını da Çekmeköy’den verdi.

Çekmeköy mezarlığında katıldığı Mehmet Ayvalıtaş’ı anma programının ardından CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve partililerle biraraya geldi. Ziyaret öncesi İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde akaryakıt istasyonu yapılmak istenen yeşil alan ve çocuk parkında incelemelerde bulunan Kaftancıoğlu, bu yerle ilgili gerek hukuksal manada, gerekse toplum nezdinde büyük bir direniş ve mücadele başlatılması için hazır olunması talimatı verdi. Kaftancıoğlu, İlçe Başkanı Kızıldaş ve parti yöneticilerinden Çekmeköy’e ilişkin bilgiler aldı.

İstanbul’un her köşesinde vatandaşlara ulaşıp halka dokunan hizmetler götürdüklerini söyleyen Kaftancıoğlu, pandemi sürecinde yardım ve destek hizmetlerine daha çok önem verdiklerini anlattı. Bütün ilçelerde olduğu gibi Çekmeköy örgütünün de her kademesiyle sahada başarılı çalışmalar yaptığını kaydeden Kaftancıoğlu, “Şimdi yeni bir sürece giriyoruz. Belki biraz daha yorulacağız, biraz daha zorlanacağız ancak mutlak başarıyı halkımızla birlikte çalışa çalışa kazanacağız. Daha güzel yarınlar için başka çaremiz yok” şeklinde partililere seslendi.

128 MİLYAR DOLAR SORUSUNDAN SONRA 10 BİN DOLAR AYLIK ALAN SİYASETÇİ SORUSU..

31 Mart ve 7 Haziran seçimlerinde İstanbul’da olduğu gibi Çekmeköy ve diğer tüm ilçelerde çalışa çalışa kazanacaklarını tekrarlayan Kaftancıoğlu, “Bu düzeni değiştirmek bizlerin elinde” şeklinde konuştu. 128 Milyar Dolar Nerede afişlerinin toplumun sesi olduğunu ve büyük yankı uyandırdığını ifade eden Kaftancıoğlu, bugün itibarı ile de ‘Mafyadan aylık 10 Bin $ alan siyasetçi kim?’ afişlerinin asılması için talimatı da Çekmeköy ilçe başkanlığını ziyareti esnasında verdi.

Reklamı Geç