Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALLEDERİZ AĞABEY ÜLKESİNDE HİÇ BİR ŞEY YOLUNDA DEĞİLDİR..”

Esnaf ziyaretleri ve halkla

Esnaf ziyaretleri ve halkla buluşmalar gibi saha çalışmalarını iki gündür Çekmeköy’de sürdüren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, bugün de sivil toplum temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelerek istişarelerde bulundu. Çekmeköy’de faaliyet gösteren yöresel derneklerden esnaf ve işadamı temsilcilerine kadar pek çok STK temsilcisinin katıldığı toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ağıralioğlu, ‘Hallederiz ağabey’ ülkesinde hiç bir şey yolunda değildir. Oysa herkes hak ettiğini almalı. Torpil ve adam kayırmacılık almış başını gidiyor” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği saha çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, genel idare kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri Çekmeköy’de vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor. Dün Taşdelen ve merkezde bir çok esnaf ziyareti yapan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ve partililer halkın talep ve beklentilerini yerinde dinlediler. Esnafın bir çok sorununu dile getirdiği ziyaretlerin ardından İYİ Parti’ler bugün de ilçenin sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile biraraya geldiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, halkla birlikte olmaya, tabanda vatandaşın isteklerine göre politikalar üretmeye devam edeceklerini ifade etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da, “Millet bizi çağırıyor biz de kendilerine gidiyoruz. Vatandaşımız halinden hiç ama hiç memnun değil. Ülkemizin selameti ve kurtuluşa ermesi için hep birlikte değişim ve dönüşümü gerçekleştirmeliyiz” dedi.

Toplantıya katılan STK temsilcilerinin kendilerini tanıtmasının ardından konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu; “Güzelim ülkemizin en büyük garabeti her işimizi yaptırmak için bir adam aramak. Her türlü ihtiyaç için iktidardan bir adam arıyorsak bu ülke adam gibi yönetilmiyor demektir. Oysa herkesin adamı devlettir. Güçlü ve hatırlı devletlerde adam aramak diye bir şey yoktur. ‘Hallederiz ağabey’ ülkesinde hiç bir şey yolunda değildir. Oysa herkes hak ettiğini almalı. Torpil ve adam kayırmacılık almış başını gidiyor. Bakın pandemide esnafa dükkan açtırmayan iktidar, kendi kongrelerini o biçim yaptı. Devlet çıkıp 30 trilyon ceza kesmeliydi ve iktidar partisi de bu cezayı ödeyip makbuzunu halka göstermeliydi. Vatandaşa kesilen maske cezası kendilerine gelince yok. Böyle bir adalet olmaz” dedi.

Muhalefet olarak iktidarın her icraatına olumsuz bakmak yerine eksiklerini ortaya koymaktan yana olduklarını kaydeden İYİ Parti’li Yavuz Ağıralioğlu, “Muhalefetin görevi her yapılanı kötülemek değil daha doğru olanı teşvik etmek olmalı. Örneğin Osmangazi Köprüsü güzel ama pahalı. Köprüden geçiş 350 lira değil 35 lira olmalı. Ya fiyat düşürülmeli ya da insanlarımızın gelir düzeyi yükseltilmeli. Aşımız yok, işimiz yok, çocuklarımızın geleceği yok. İşlerini halletmiş ülkelerin insanları düğünde, cenazede, tatilde, bayramda, camide kız istemede bile siyaset konuşmaz. Bir ülkede herkes siyaset konuşuyorsa bu memlekette hiç bir şey yolunda değil demektir. Oysa herkes hayalini umutlarını konuşmalı. Herkes ülkeyi nasıl kurtaracağını konuşmamalı. Hepsi ülkeyi kurtarmaya geliyor milletin derdi ortada duruyor. Seçimlere katılım çok yüksekse millet canından bezmiş kendini kurtarma derdinde demektir” şeklinde konuştu.

100 yıldır bu ülkede enflasyonun bitmediğini, eğitim dört başı mamur hale getirilemediğini, sorunların azaltılmak yerine artırıldığını ifade eden Ağıralioğlu, “Bir ülke düşünün bakanları bakan olduklarını sabah kalktıklarında televizyondan öğreniyor. Öngörülebilir hiçbir politikamız yok. Çocuklarımızın kaça gittiğini bilmiyoruz. Ödevlerini biz yapıyoruz. Deneme yanılma yöntemli yap-boz sistemi bir eğitim modeli. Kişi başı milli gelir Suriyeli ve Afganlara bölündüğü için yerlerde geziyor. Milli gelirde vaat ettikleri rakamı belki tutturdular ama Suriyeli ve Afganlılar da işin içine girince milleti tutturamadılar.

“Allah nasip eder başarabilirsek biz tüm bunlara son vermeye hazırız” diyen Ağıralioğlu, “Bunlar göreve iyi başladılar fakat iyi bitiremediler. Biz iyi başlamasak da iyi bitireceğiz inşallah. Buna bir millet karar verecek ve hep birlikte bu ülkeyi ayağa kaldıracağız. İYİ Parti olarak ibret alarak buna hazırlanıyoruz. Terör, PKK, şiddet, vatan hayinliği gibi konularda elbette kırmızı çizgilerimiz var. Dini, dili, mezhebi ne olursa olsun, ay-yıldızlı bayrak benim, devlet benim, vatan benim, ülke benim diyen herkese gönlümüz açık” dedi. Bugünde Çekmeköy programı olan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ve partililer, Orta Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinde etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için programını sonlandırıp afet bölgesine hareket ettiler.

Reklamı Geç