Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAMSİ FESTİVALİ BİNLERCE SANCAKTEPELİ’Yİ BULUŞTURDU..

Geçtiğimiz hafta sonu Samandıra

Geçtiğimiz hafta sonu Samandıra Meydanı’nda düzenlenen Sancaktepe Hamsi Festivali, renkli görüntüler eşliğinde binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Siyasilerin ve bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği festivalde 5 ton hamsi ücretsiz dağıtıldı.

sancaktepe hamsi festivali 1Bu yıl bir ilke imza atan Sancaktepe, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hafta sonu Samandıra Meydanı’nda düzenlenen Hamsi Festivali, bölge halkından yoğun ilgi gördü. 5 ton hamsinin pişirilerek halka ücretsiz dağıtıldığı festivalde hep birlikte horon oynayan binlerce bölge insanı güzel havanın tadını çıkardı. Belediye atakoykbb.com Başkanı İsmail Erdem ve CHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nen yanı sıra; Ak Parti Milletvekilleri Ekrem Erdem ve Osman Boyraz, Kaymakam Adnan Çakıroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, CHP İlçe Başkanı Alper Yeğin, MHP İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce Sancaktepeli katıldı.

sancaktepe hamsi festivali 2Etkinlikte vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı İsmail Erdem, binlerce Karadenizli vatandaşı hamsi ile buluşturduklarını ifade ederek, “5 ton hamsi komşularımıza afiyet ve şifa olsun. Hamsi Karadeniz insanının güzel bir damak tadı. Her mevsim, her öğünde yemek arzusu içerisindeler. Hamsinin tadı farklı. Tatlısından pilavına, çorbasından tavasına kadar hamsi Karadenizlilerin vazgeçilmezidir” dedi.

sancaktepe hamsi festivali 3Etkinlikte; Sancaktepe Trabzonlular Derneği yöneticileri Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Adnan Çakıroğlu’na üzerlerinde isimleri yazılı birer forma hediye ettiler. Festivale katılan vatandaşlar, hamsi ikramının ardından Karadeniz yöresine has müzik eşliğinde horon oynadı.

sancaktepe hamsi festivali 4

sancaktepe hamsi festivali 5

Reklamı Geç