Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘HANIM SULTANLAR ŞEHRİ ÜSKÜDAR’DA YENİLENME…

AK Parti Üsküdar İlçe

AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için nöbet değişimi gerçekleşti. Kendi isteğiyle görevini bırakan Songül Kavalcıoğlu, düzenlenen devir-teslim töreniyle AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanlığını, Neslihan Aydın’a devretti.

ak uskudar degisim 1Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti’de hizmetin hiçbir zaman durmayacağını belirterek, “Songül Kavalcıoğlu kardeşime şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Neslihan Aydın kardeşimin de aldığı bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum” dedi.
ak uskudar degisim 2Songül Kavalcıoğlu da yapmış olduğu veda konuşmasında “Ben sadece makamımı bırakıyorum. Bundan sonraki hayatımda AK Parti’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Ne görev verilirse, hazırım” dedi.

ak uskudar degisim 3AK Parti Üsküdar’ın çiçeği burnundaki Kadın Kolu Başkanı Neslihan Aydın ise şunları söyledi: “AK Parti’de hizmet etmek ne kadar zevkli ise sorumluluğu da bir o kadar büyük. Tüm performansımı, Songül Kavalcıoğlu başkanımdan aldığım hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için harcayacağımın sözünü veriyorum.”

ak uskudar degisim 4AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törene AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Kadın Kolları teşkilatı katıldı. Törende AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Kavalcıoğlu ve Aydın’a çiçek takdim etti. AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın da selefi Songül Kavalcıoğlu’nu gümüş vazo vererek uğurladı.

Reklamı Geç