Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASAN KELEŞ SEYFETTİN YILDIRIM’A DESTEK SÖZÜNÜ PERÇİNLEDİ..

Geçtiğimiz hafta gündem yaratan

Geçtiğimiz hafta gündem yaratan Mimar Hasan Keleş’in Çekmeköy’de CHP Adayı Seyfetin Yıldırım’a destek vereceğine yönelik açıklaması, Trabzonlular Derneği’nin ‘Muhtarlar Toplantısı’na da damgasını vurdu. Aynı zamanda Trabzonlular Dernek Başkanı da olan Mimar Hasan Keleş, “Bu açıklama sadece şahsımı bağlamakla birlikte Mimar Hasan Keleş olarak daha yaşanabilir bir Çekmeköy için CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek sözümün sonuna kadar arkasındayım ve bu kararıma saygı duyulmasını bekliyorum” dedi.

Hafta sonu Çekmeköy Trabzonlular Derneği’nde mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı toplantısı vardı. Toplantının ana gündem konusu seçimler öncesi muhtarlara teşekkür ve başarı dileklerinin iletilmesiydi ancak Dernek Başkanı Mimar Hasan Keleş’in önceki gün yaptığı CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek açıklaması tartışma yarattı. Bazı dernek yöneticileri, Hasan Keleş’in dernek başkanı olmasından dolayı bu gibi siyasi destek açıklamalarının herkesi etkileyebileceğini öne sürerek kararını kamuoyuna açıklamasını eleştirdi. Yine dernek yöneticisi bazı muhtarlar da toplantıya katılımın düşük olmasının sebebini Hasan Keleş’n yapmış olduğu bu destek açıklamasına bağladı.

HASAN KELEŞ; “BU KARAR BİREYSELDİR VE SADECE ŞAHSIMI BAĞLAR”

Kendisinin CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek açıklamasına yapılan eleştirelere cevap veren Dernek Başkanı Mimar Hasan Keleş, “Açıklamama dikkat ettiyseniz Mimar Hasan Keleş olarak beyanat veriyorum ve açıklamanın altında Trabzonlular Dernek Başkanı ünvanımı kullanmıyorum. Yani bu karar, şahsıma ait sadece ve sadece Mimar Hasan Keleş’i bağlar. Dolayısı ile herkes siyasi düşüncesini açıklayabilir. Ben de böyle bir tercihte bulundum ve sonuna kadar kararımın arkasındayım. Sizlerden de vermiş olduğum bu karara saygı duymanızı bekliyorum” dedi. Keleş, daha yaşanabilir bir Çekmeköy için CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’a inandığı için bu kararı aldığını tekrarladı.

AK PARTİ’Lİ DERNEK YÖNETİCİLERİ DE HASAN KELEŞ’E HAK VERDİ..

Ak Parti’de siyaset yapan ve meclis üyesi aday adayı olan bazı dernek yöneticileri de Hasan Keleş’in destek açıklamasını son derece medeni bulduklarını ifade ederek; “Dernek Başkanımız Hasan Keleş, kararının bireysel olduğunu açık ve net şekilde beyan ediyor. Bu durum sadece kendisini bağlar. Bizler de hem bu dernekte yöneticilik yapıyoruz hem de gönül verdiğimiz partimizde siyasi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hiçbir sorun yok” şeklindeki açıklamalarıyla duruma hoşgörüyle yaklaştı. Muhtarlar toplantısı daha sonra hep birlikte verilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Reklamı Geç