Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASTA NAKİL ARAÇLARI İLE HIZIR ACİL BELEDİYE..

Ümraniye Belediyesi, İlçe genelinde

Ümraniye Belediyesi, İlçe genelinde vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu anlamda 3 hasta nakil ambulansı ile hizmet veren belediye, 2 adet hasta nakil aracını da yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek kapasite ve teknik donanıma sahip ambulanslarla ilçe genelinde ücretsiz sağlık hizmeti veren Ümraniye Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. 2004 yılından beri sağlık alanında yaptığı yatırım ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, 3 adet tam donanımlı mavi şeritli ambulansın yanı sıra, 2 adet hasta nakil aracını da yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Ümraniye Belediyesi, hasta nakil ambulansları ile her ay yaklaşık 150 hastaya, hasta nakil araçları ile de (binek araç) her ay 250 hastaya hizmet veriyor. Yönetmelik gereği mavi şerit ambulans olarak taksimpartnerler.com nitelendirilen hasta nakil ambulansında; alanında eğitimli şoför, acil tıp teknisyeni (ATT) veya hemşire bulunuyor. Hasta nakil ambulansı ile acil müdahale gerektirmeyen stabil yatağa bağımlı ancak sedye ile nakledilmesi gereken hastaların evden hastaneye, hastaneden eve ulaşımları güvenli bir şekilde sağlanıyor.

Reklamı Geç