Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAYDİ BU YARDIM KERVANINI BİRLİKTE BÜYÜTELİM…

Çekmeköy’ün gelecek vadeden başarılı

Çekmeköy’ün gelecek vadeden başarılı genç iş insanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Eren Meral’in, Batı’dan Doğu’ya kurduğu eğitime destek köprüsü her geçen gün daha da güçleniyor. Eren Meral’in, kırsal bölgelerdeki ihtiyaç sahibi okullara yaptığı destek ve yardımlar takdir ve alkışın çok daha ötesinde herkese örnek olacak türden. Hayırseverlere çağrıda bulunan Meral, “Bu çorbada tuzu olmasını isteyen herkes bizim bu yardım kervanımıza katılıp, karınca kararınca destek olabilir” diyor.

Çekmeköy’ün başarılı iş insanı Eren Meral’in, Doğu bölgelerindeki köy okullarına yaptığı yardım ve destekler hayırseverlerin katkıları ile daha da büyüyor. Kırsal bölgelerdeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap, kırtasiye, giyim, bot gibi çeşitli yardımlar gönderen Meral, daha fazla yardım ve destek talebi ile geri dönüşler alıyor. Halfeti’den Dutluca’ya çeşitli bölgelerdeki köy okullarında öğrenciler; daha fazla kitap, defter, kalem istiyor. Eren Meral de, gerek kendi imkanları gerekse çevresinden aldığı desteklerle oluşturduğu setleri bölgeye gönderip öğrencilere ulaştırıyor.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı da olan Eren Meral’in herkese örnek nitelikteki bu çalışması, siyasetin de çok ötesinde bambaşka bir duyguyu uyandırıyor. Daha fazla destekle bu yardımları çok daha büyütmekte kararlı olduğunu ifade eden Eren Meral, “Gönderdiğimiz kitap, defter, kırtasiye ya da giyim kuşam malzemelerini alan çocuklarımızın mutluluğunu görmek insana bambaşka bir haz veriyor. Bu hayatta yapılabilecek en güzel çalışma bu olsa gerek. ‘Bu çorbada benim de tuzum olsun’ diyen herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bu kervanı hep birlikte güçlendirelim. Daha fazla öğrencimize destek olalım. Hiçbir öğrencimizin hiçbir eksiği kalmasa bu dünya çok daha güzel olur” diyor.

Eren Meral, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz yardımlara destek veren, Can Uygun, Erdem Meral, Merve Özen, Berna Özek, Ezel Uludağ, Yusuf Doğan ve Aylin Vural gibi değerli tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç