Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HAYDİ ÇEKMEKÖY SANA İHTİYACIMIZ VAR KAN DOSTUM..”

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı şu zor günlerde Çekmeköy Madenler Meydanı’nda son derece anlamlı bir çalışmaya imza atılıyor. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın Türk Kızılayı ile birlikte “Sana İhtiyacımız Var Kan Dostum” sloganı ile başlattığı kampanya vatandaşların yoğun ilgisi altında devam ediyor.

Çekmeköy Madenler Meydanı’nda önemli bir kampanya yürüyor. İnsanlık olarak çok zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı’nın birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyasında ilçe halkı adeta seferber oluyor. ‘Ramazan Paylaşmaktır’ denilerek “Sana İhtiyacımız Var Kan Dostum” sloganı ile dün başlatılan kan bağışı kampanyası 11 Mayıs’a kadar devam edecek. 16.00-02.00 saatleri arasında gerçekleşen kampanyanın ilk gününde Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, ilçe yöneticileri ve belediye başkan yardımcıları da kan bağışında bulundu.

“Haydi Çekmeköy, 1Kan 3Can demek… Sana ihtiyacımız var Kan Dostumuz. 7-11 Mayıs tarihlerinda saat 16-02 zaman diliminde duyarlı tüm vatandaşlarımızı kan vermeye bekliyoruz” diyerek herkesi randevusunu alarak dikkatli bir şekilde kan bağışına davet eden Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Unutmayalım kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde malum Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. İnsanlık olarak paylaşma ve dayanışma ile bu zor sürecin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Kan bağışı, paylaşma ve dayanışmanın en önemli yoludur. Çekmeköylü tüm komşularımızı bu kampanyaya destek vererek örnek bir rekora imza atmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç