Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAYIRLI İŞLER YÜCEL YALÇINKAYA…

Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği

Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği ASİAD başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşuna önderlik eden Çekmeköy’ün önde gelen iş insanlarından müteahhit Yücel Yalçınkaya, her türlü ekonomik zorluklar ve çalkantılı piyasalara rağmen sektörel yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımına başladığı inşaat için bugün dualarla kurban kestirip dostlarına ikram eden Yalçınkaya’nın sofrası bereketle doldu taştı.

Çekmeköy’ün en eski müteahhit firmalarından Yalçınkaya İnşaat Sahibi Yücel Yalçınkaya’nın her türlü ekonomik zorluklar ve çalkantılı piyasalara rağmen sektörel yatırımları sürüyor. Bugün Mimar Sinan Mahallesi’nde başladığı inşaat için dualarla kurban kestirip dostlarına ve çalışanlarına ikram eden Yalçınkaya’nın sofrası bereketle doldu taştı. Yalçınkaya ailesini yalnız bırakmayan dostları ve yakın çevresi, kazasız belasız hayırlı işler diledi.

Programda gazetemize özel bir açıklama yapan Yücel Yalçınkaya, “Bugün Yalçınkaya İnşaat olarak; yapımına başladığımız yeni inşaatımızda dostlarımız ve çalışanlarımızla bir araya gelerek kurbanımızı kestik ikramlarımızı yaptık. Güzelliklerin paylaştıkça çoğaldığını, çoğaldıkça da güzelleştiğini bilen bir mantıktan yola çıkarak çok güzel dostlarımızla bir arada bulunduk. Aramıza katılıp bizi onure eden bu güzel manevi yapıyı bizimle paylaşan kıymetli gönüldaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç