Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAYIRSEVER ESNAF YUSUFOĞLU’NDAN SULTANÇİFTLİĞİ’NE VEFA ÖRNEĞİ..

Hayırseverlerle ihtiyaç sahibi mahalle

Hayırseverlerle ihtiyaç sahibi mahalle halkı arasında köprü olmaya devam eden Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik, korona ile mücadele verdiğimiz Ramazan günlerinde adeta bir vefa örneği gösteren bölgenin tanınmış esnaf ve işadamı Torun Kuyumculuk Sahibi Torun Yusufoğlu’na yardım ve desteklerinden dolayı mahalle halkı adına teşekkür etti.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik, hayırsever esnaf ve işadamlarının verdiği yardımları mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını ile mücadele verdiğimiz Ramazan günlerinde mahallesindeki dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere başta gıda yardımları olmak üzere, alışveriş çekleri ve bakkal veresiye borçlarını kapatmak gibi çeşitli yardım ve destekler sağlayan Muhtar Engin Çelik, katkı sunan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

Bu kapsamda bölgenin tanınmış esnaf ailelerinden Torun Kuyumculuk Sahibi Torun Yusufoğlu’na destek ve katkılarından dolayı mahalle halkı adına teşekkür eden Muhtar Çelik, “Mahallemizin sevilen iş insanı saygıdeğer ağbimiz Torun Kuyumculuk Sahibi Torun Yusufoğlu’na göstermiş olduğu vefa örneğinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi şu zor günlerde mahallemizdeki ihtiyaç sahibi bir çok ailemizin derdine derman oldu. Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde belirlemiş olduğumuz 9 bakkalda ödeme güçlüğü çeken toplam 44 ihtiyaç sahibi komşumuzun veresiye borçlarını kapatarak çok büyük bir yardımda bulundu. Yine çeşitli zamanlarda bizlere ulaşan yardım taleplerine de her zaman destek çıkarak darda ve zorda kalan mahalle sakinlerimize yardımcı oldu. Yıllardır mahallesine sahip çıkan değerli esnafımız Torun Yusufoğlu’ndan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi’nin 25 yılı aşkın süredir esnafı Torun Yusufoğlu da yaptığı değerlendirmede, “Ne yapıyorsak Allah rızası için yapıyoruz. Elbette bu bölgede kazandığımızı, yine bölge insanı ile paylaşıp yardımlaşacağız. İmkanlarımız dahilinde özellikle de böyle zor zamanlarda komşularımızla yardımlaşma ve dayanışma kanallarımızı hep açık tutacağız” dedi.

Reklamı Geç