Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADINLARIN HEDEFİ; DAHA MUTLU BİR TUZLA

Tuzla Belediye Başkanı Dr.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, hemşehri derneklerinin kadın kolları ile yemekli toplantı düzenledi. Yazıcı, “Kadının mutluluğu, toplum mutluluğunun temelidir” dedi.

tuzlamutlu3Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, hemşehri derneklerinin kadın kollarıyla yemekli toplantı düzenledi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli psikolog Elif Arı Apakgün, güncel sosyal konular hakkında sunum yaptı.

tuzlamutlu1Kadının Mutluluğu, Toplum Mutluluğunun Temelidir

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da yapılan her işte halkın mutluluğunu hedeflediklerini vurguladı. Mutlu kadının mutlu aile, mutlu ailenin de mutlu toplumun temelini oluşturduğuna dikkat çeken Dr. Fatma Yazıcı, “Bizler, belirli aralıklarla sizinle bir araya gelmekten mutlu oluyoruz. Biz kadınlar birçok sorunumuzu birlikte dayanışma ve irtibat halinde olursak çözebileceğimize inanıyoruz.  Bu nedenle kadınların bir arada, dayanışma halinde olabilmesi için Tuzla’da bir çok platformda ve değişik alanlarda kadınlarımızla gücümüzün yettiği ölçüde bir arada olmaya çalışıyoruz. Kadınımız daha mutlu olsun istiyoruz. Kadınımız mutlu olursa ailemiz mutlu olur. Ailemiz mutlu olursa toplumumuz kurtulur diye düşündüğümüz için bir araya gelerek, konuşarak, eğitimimize katkıda bulunarak daha mutlu bir toplum oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

tuzlamutlu4

tuzlamutlu5

 

 

Reklamı Geç