Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HER YERDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU..

Bu yıl pandemi dolayısı

Bu yıl pandemi dolayısı ile resmi kutlama ve programlara izin verilmeyen 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu dalga dalga yayılıyor. Sabah il ve ilçe merkezlerinde Atatürk anıtlarına çelenkler bırakıldı ve şehir merkezleri bayraklarla donatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’nci yıl kutlamaları için Taksim Atatürk Anıtı’nda düzenlenen resmi törene katıldı. Ayrıca ilçe merkezlerinde de coşkulu anmalar yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu yıl pandemi gölgesinde aynı coşku ve heyecanla kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’nci yıldönümü, pandemi nedeniyle kısıtlı etkinliklerle kutlandı. Taksim’deki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen resmi tören; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da törendeki yerlerini aldı. Sırasıyla Yerlikaya, Avsever ve İmamoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk koyduğu tören, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Öte yandan Üsküdar’dan Sancaktepe’ye Çekmeköy’den Ataşehir, Kadıköy ve Maltepe’ye kadar İstanbul’un tüm ilçelerinde Atatürk anıtına çelenk konuldu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulunuldu.

Reklamı Geç