Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HERKES, İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN YANINDA..

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün iftar daveti, bu Ramazan ayının en anlamlı iftar sofrasına ev sahipliği yaptı. İşaret diliyle anlaşan ailelerin doldurduğu salondaki gürültüsüz ortam Ramazan’ın ruhuna yakışır oldu. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Kaymakam Resul Çelik’in de katılımlarıyla destek olduğu programda konuşan Dernek Başkanı Sıtkı Aydemir, her zaman kendilerine destek olan tüm Çekmeköy kamuoyuna teşekkür etti.

Malum iki yıllık pandemi sürecinin ardından bu sene daha rahat şekilde düzenlenen Ramazan iftar davetleri yoğun geçti. Bölgemizde de siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve iş insanları çeşitli iftar programları düzenlediler. Çekmeköy’ün yükselen değeri, marka ismi İşitme Engelliler spor Kulübü Derneği’nin iftar daveti ise en anlamlısı oldu. İstanbul’un dört bir yanından işitme engelli sporcular, gençler ve ailelerinin katıldığı iftar daveti sessiz sakin ortamıyla dikkat çekti. İşaret diliyle ailelerin anlaştığı iftar davetine aynı zamanda kulübün onursal başkanı da olan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de katılımlarıyla destek verdi. Siyasiler, meclis üyeleri, iş insanları ve muhtarlar da iftar davetine katılarak işitme engelli gençler ve aileleri ile biraraya geldi.

Programda selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ramazan ayının önemine vurgu yaptı. İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün başarıları ile herkesin gururu olduğunu ifade eden Poyraz, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde daha büyük hedeflere yürüyeceğinize inancım tamdır” şeklinde konuştu. Başkan Poyraz, işaret diliyle, “Sizi seviyorum” dedi. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de yaptığı konuşmada sporcu gençleri ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kulübün Kurucu Dernek Başkanı Sıtkı Aydemir de yaptığı konuşmada kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Çekmeköy kamuoyunun kuruluşundan bugüne maddi, manevi desteklerini esirgemediğini ifade eden Sıtkı Aydemir, “Biz de her zaman hedeflerimizi yüksek tuttuk ve her işimizi en mükemmel şekilde yapmak için mücadele ettik. Geldiğimiz noktada gurur veren başarılara imza attığımızı görmek doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. En başından itibaren her zaman yanımızda duran, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İşitme engelli genç sporcu kardeşlerimizin yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılar hepimizin gurur kaynağı ve bizler bu gururu tüm Çekmeköy halkıyla paylaşıyoruz” dedi.

Siyasilerin de iftara yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. CHP Çekmeköy ilçe yöneticileri Hüseyin Turgut, Önder Ulutaş ve Selçuk Arı, Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç ve Kamil Özkanca ile Orhan Keleş gibi meclis üyeleri de iftar davetine katılarak; hem işitme engelli gençler ve ailelerine destek oldular hem de aynı  zamanda kulübün yönetim kurulu üyesi de olan CHP Meclis Üyesi İlhan Bayram’ın yanında olduklarını gösterdiler.

Kulübün üst kurul yöneticisi olan İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç da partililerle birlikte iftar davetindeydi.

Reklamı Geç