Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HIRSIZLAR ÇEKMEKÖY’DE ESNAF VE İŞADAMLARINI CANINDAN BEZDİRDİ…

Son zamanlarda Çekmeköy bölgesinde

Son zamanlarda Çekmeköy bölgesinde oldukça artan hırsızlık vakaları özellikle esnaf ve işadamlarını canından bezdirmiş durumda. Çoğu zaman güpegündüz veyahut güvenlik kameralarına bile aldırış etmeden işyerlerine giren hırsızlar çaldıklarının yanı sıra bir de kırıp döküyor ve ortalığı dağıtıyorlar. En son hırsızlık vakasının yaşandığı Çavuşbaşı Caddesi üzerindeki Murat Altun GYO, Yapıkent Denetim ve Ateşoğlu İnşaat gibi firmaların bulunduğu iş merkezi ise tümden soyguncuların kurbanı oldu.

Gece iş merkezinin elektriklerini devre dışı bırakarak güvenlik kameralarını etkisiz hale getiren hırsız ya da hırsızların, binadaki işyerlerinin çelik kapılarını patlatmak kaydıyla ofislere girip büyük zarar verdiğini gazetemize bildiren İşadamı Murat Altun, emniyet güçlerinin iz peşinde olduğunu açıkladı. İş merkezindeki tüm ofislere girildiğini ve değerli eşyaların çalındığını anlatan Murat Altun, bu tür vakalara karşı herkesin çok dikkatli olması gerektiğini ve sıkı emniyet önlemleri almaları hususunda uyarılarda bulundu.

Megakent İstanbul’un diğer bir çok ilçesinde olduğu gibi Çekmeköy’de de son zamanlarda hırsızlık vakalarının artmasına dikkat çeken bazı esnaflar da daha sıkı tedbirler alınması hususunda uyarılarda bulunuyorlar.

Reklamı Geç