Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HIZIR; “AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA HER SEÇİM OYUNU ARTIRMIŞTIR”

AK Parti’nin Üsküdar’daki her

AK Parti’nin Üsküdar’daki her seçimde oylarını artırdığını hatırlatan İlçe Başkanı Halit Hızır: “2019’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerinde de yüzde 50+1 ve üzerini çok rahat alacak güçte ve potansiyeldeyiz. Çalışmalarımızı bu hedefe kilitlemiş durumdayız.”

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, basın toplantısında AK Parti’nin Üsküdar’daki gelişimi ve 2019 hedeflerini anlattı. Her partinin olduğu gibi AK Parti’nin de kendisini yenileyebileceğini kaydeden Hızır, ilk günkü aşk ve sevgi ile AK Parti’ye bağlı olan, gecesini gündüzüne katacak, davasına inanmış kişilerle yola devam edeceklerini söyledi. Kendisi de dahil AK Parti’de hiç kimsenin menfaat ve makam peşinde olmadığına değinen Hızır, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Hamallık ki sonunda ne rütbe var, ne de mal. Karşılıksız olarak fedakârca hizmet ve zahmetli mücadele sonunda acı ile pişmiş bir aş var’ sözleriyle teşkilatçılığın menfaat temkin etme yeri olmadığına vurgu yaptı.

Hiçbir şey eskisi gibi olmadı..

AK Parti’nin halkın gelecekten umudunu kestiği bir dönemde doğduğuna değinen Başkan Halit Hızır, “Geçtiğimiz haftalarda AK Parti’nin 16. kuruluş yıl dönümünü geride bıraktık. Türkiye’de insanların gelecekten umutlarını kestiği bir dönemde AK Parti doğdu ve 3 Kasım 2002’de iktidar oldu. Kurucu Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türk siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediği gibi Türk siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmadı. İlk seçimlerde yüzde 34 oy alarak, 365 milletvekili ile iktidara geldik. Millet kendisini iktidarda buldu. Millet kendisiyle özdeşleşen lideri buldu ve kendi derdiyle dertlenen bir parlamenter olgu ile o günden bugüne kesintisiz iktidar olan bir parti buldu” dedi.

Halkın umudu olmaya devam..

AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bu yana halkın umudu olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Halit Hızır; “O gün milletin umuduyduk, bu gün de milletin umuduyuz. 15 yıldır yaptığımız icraat her seçimde milletin güvenini daha da tazeleyerek daha da üzerine koyarak yüzde 34 ile çıktığımız bu yolculukta en son halk oylamasında yüzde 52’ye çıkarttık. Demek ki millet o gün nasıl AK Parti’ye sahip çıktıysa, o gün nasıl ben eşittir AK Parti denildiyse aynı şekilde 2001 yılından bu güne kadar gece-gündüz çalıştıysa bu günde aynı iradeyi sürdürüyor. Bu yola çıkarken kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul’da ilk belediyeciliğe başladığında, Türk Belediyecilik tarihinde çığır açan bir efsane oldu.

Gerçekten çok büyük emekler verdi.

Gece-gündüz çalışarak binlerce eseri halkımıza kazandırdı. Bu çalışmalarıyla milletin teveccühünü kazandı. Bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Oy vermeyenlerden de biz neyi eksik yaptık, oy vermediniz diye sorarak kendimizi çek ediyoruz. Bu oy vermeyenlerin kapılarına tek, tek gideceğiz ve 2019’da onların oylarına talip olduğumuzu söyleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Üsküdar’da hep dikey ivme…

AK Parti’nin Üsküdar’da kurulduğu günden bu yana yatay değil, dikey bir ivme kazandığının altını çizen Hızır; “Yüzde 39,7 ile çıktığımız yolda, bugün hamdolsun yüzde 48’lere ulaştık. AK Parti her seçimden üste koyarak başarıyla çıkmıştır. 16 Nisan akşamı dünya Üsküdar’a yakından baktı. Biz önceki seçimlerden daha az almadık. Her seçimde ekleye, ekleye gittik ve 16 Nisan referandumunda 47 puan alma başarısını gösterdik. Elbette gönül yüzde 50’lere ulaşmak isterdi. Ancak ülkemizde halkımız referanduma, genel ya da yerel seçimler gibi yaklaşmıyor. Daha farklı boyutlarda bakıyor.  Çünkü yeni bir şey sunuyorsunuz.  Buna rağmen referandumdan başarıyla çıkmayı başardık” dedi

Kaldığımız yerden devam..

AK Parti Üsküdar’ın kaldığı yerden devam etiğini belirten Hızır; “2019 seçimlerinde Üsküdar yüzde 50+1 alacak güce ve potansiyele sahiptir. Bugünden itibaren planlamayı yaptık. Ana kadememiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, bu hedefle çalışıyor. Mahalle toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz. 2014’den bu güne kadar üç seçim geçirdik. Ve en önemlisi 15 Temmuz darbe girişimi geçirdik. Bu girişimin adeta ana üssü Üsküdar idi. Çengelköy’de, şehitler Köprüsünde şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu dönemde ayrıca üç seçim, üç genel kurul ve üç genel başkan değişikliği yaşadık. Ayrıca bir çok miting ve program gerçekleştirdik. Ev ve esnaf ziyaretleri yaptık. Ciddi anlamda bir efor sarf ettik. Biz diyoruz ki 2019 seçimleri için Üsküdar hazırdır. Üsküdar Cumhurbaşkanımızın ilçesi. Bir çok Bakan ve üst düzey bürokratın oturduğu yer olması nedeniyle sorumluluğu olan bir ilçe. Bu bilinç ile çalışıyoruz’’ dedi.

Geleneğimizde sabretmek vardır..

Her parti de olduğu gibi AK Parti’nin de kendisini yenileyeceği bir kongre takvimi açıklandığını söyleyen Hızır; “İç dinamiklerimizi çalıştırdık. Ağustos ayı başında delege seçimimiz yapıldı. İl başkanımıza delegelerimizi teslim ettik. AK Parti geleneğinde sabretmek, liderinin gösterdiği hedefler yolunda yürümek vardır. İlçe başkanlığımız bayrağı devir aldığımız gün başladı. Bayrağı devir edeceğimiz güne kadar da devam edecek. Kongre sürecinin de ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz millete gittikçe, milletimiz teveccüh ediyor. AK Parti’ye gönül vermiş, davasına inanan insanlarla devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç