Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HİZMET AĞINI GENİŞLETEN NEW AREN TOUR, KALİTE ÇITASINI DA YÜKSELTİYOR..

Çekmeköy’den sonra Pendik şubesini

Çekmeköy’den sonra Pendik şubesini de hizmete sunan New Aren Tour, bir yandan hizmet ağını genişletirken diğer yandan gördüğü yoğun ilgi ve teveccühle hizmet kalitesine kalite ekliyor.

nev aren tour pendik 6Turizm sektörünün bölgemizdeki yükselen değeri New Aren Tour, yenilikçi ve değişime açık vizyonuna uygun olarak sürdürdüğü hizmet anlayışını her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Çekmeköy Şahinbey’den sonra Pendik şubesini de hizmete sunan firma, www.tatilbudur.com un bölgedeki en büyük bayilerinden birini devir alarak hem hizmet ağını genişletti, hem de hizmet kalitesindeki çıtayı daha da yükseltti.

nev aren tour pendik 5“Dünyayı New Aren Tour fırsatlarıyla keşfetmeye hazır mısınız” sloganıyla bugüne kadar tercih adresi olduğu binlerce ailenin tatil hayallerini gerçeğe dönüştüren firma, uçak biletlerinden otobüs biletlerine, yurt içi ve yurt dışı turlardan kültür turlarına ve araç kiralamadan vize işlemlerine kadar geniş bir hizmet yelpazesine sahip. Firma, turizm sektörünün yanı sıra sigortacılık alanında da hizmet veriyor.

nev aren tour pendik 1Deryatur Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren New Aren Tour’un Pendik şubesinde ziyaret ettiğimiz firma ortaklarından, girişimci genç işadamları Menduf Sağdıç ve Mustafa Apay, hizmet tarzları ve sektöre yönelik önemli değerlendirmelerde bulundular.

nev aren tour pendik 4Sektörün önümüzdeki sezona umutla baktığını kaydeden Menduf Sağdıç, “İklimi, sahilleri, tarihi ve doğası ile dünyanın incisi olan ülkemiz, son yıllarda ne yazık ki bölgesel güvenlik kaygıları ve konjonktörel darboğazlar yüzünden turizmde büyük kayıplar yaşadı. Geçtiğimiz yıl meydana gelen milyarlarca liralık zarar ülke ekonomisine ciddi manada yansıdı ve yansımaya devam ediyor. İşte bu son derece sıkıntılı ve zor dönemin ardından; gerek Rusya gibi komşularımızla belli bir seviyeye getirdiğimiz olumlu girişimler, gerekse içerde ve dışarda değişen hava ile turizmci önümüzdeki sene için umutlandı. Olağanüstü gelişmeler olmadığı takdirde ki asla düşünmek dahi istemiyoruz; erken rezervasyonlarda eski günlerin seviyesini yakalayan turizmci artık önünü görüyor ve yeni sezon için çok daha güzel hayaller kurabiliyor” dedi.

nev aren tour pendik 3New Aren Tour’un yeni şubesi ve geniş hizmet yelpazesine ilişkin açıklamalarda bulunan Mustafa Apay ise, “Pendik şubemizle hem hizmet ağımızı genişlettik, hem de hizmet kalitemizi yükselttik. Turizmcinin en büyük sermayesi olan ‘memnuniyet’ kriterindeki başarı çıtamızı yüzde yüzlere kadar taşımaya kararlıyız. Bu noktada geçen sezonlardaki iş hacmimiz ve bayisi olduğumuz üst kuruluşlara sağlanan geri dönüşler bizim için en büyük motivasyon ve gurur kaynağı. Bugüne kadar; tatil hayallerini mutlu ve tatlı anılara dönüştürdüğümüz binlerce tercih edenimizle büyük bir aile olduk. Elde etmiş olduğumuz bu verimi, daha iyi hizmet üretimi için yatırıma dönüştürmeye devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

nev aren tour pendik 7Geçtiğimiz günlerde İzmir’de düzenlenen ve yerli-yabancı turizm sektörünün önde gelen kuruluşlarının katılım sağladığı 10.Turizm Fuar ve Kongresi’nde yerini alan New Aren Tour’a özel bir ilgi vardı. 10.Turizm Fuar ve Kongresi’nin sektör açısından önemli kazanımlar sağladığına dikkat çeken New Aren Tour ortaklarından Menduf Sağdıç, “Önümüzdeki dönem çok hareketli bir sezon olacak. Tatil hayali kuran herkes erken rezervasyon fırsatlarından biran önce yararlanmalı” uyarısında bulundu. Yaklaşmakta olan yılbaşı fırsatları ve yeni sezon tatil hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için www.tatilbiletin.com adresinden New Aren Tour’un sunmuş olduğu hizmet yelpazesini inceleyebilir, istediğiniz desteği alabilirsiniz.

nev aren tour pendik 8

nev aren tour pendik 9

nev aren tour pendik 2

Reklamı Geç