Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HİZMETE GİREN ÇEKMEKÖY DEVLET HASTANESİ POLİKLİNİKLERİ İÇİN SERVİSLER DE BAŞLADI..

Çekmeköy 200 Yataklı Devlet

Çekmeköy 200 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Poliklinikleri vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Hastaneye ulaşım için kolları sıvayan belediye ücretsiz servisler koydu..

Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde  yapımı tamamlanan 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi Poliklinik hizmetleri vermeye başladı. Hizmetin ilk gününde hastanede görev yapan hekimleri ve tedavi için hastanede bulunan vatandaşları ziyaret eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Çekmeköy’de yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemiz için son derece önemli olan bir sağlık yatırımı da tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

“Resmi açılışını daha sonra gerçekleştireceğimiz hastanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyen Poyraz: “Şuan poliklinik hizmetleri veren hastanemiz tefrişatı ve atamaları tamamlandıktan sonra tam kapasiteyle Çekmeköylülere hizmet verecek. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Mimar Sinan Sağlık Kompleksi, Doğa ASM ve Köroğlu ASM ve Bağımlılık Merkezi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu. Çekmeköy Belediyesi mahallelerden hastaneye ücretsiz servislerle ulaşım sağlıyor.

Reklamı Geç