Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR..

Ümraniye Belediyesi ekipleri, ‘Hoş

Ümraniye Belediyesi ekipleri, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında gerçekleştirilen yeni doğan bebeklere yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler sırasında yeni bebek heyecanı yaşayan aileye Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamları iletilirken, aileye yeni katılan minik üyeye ise bebek seti hediye ediliyor.

Ümraniye Belediyesi, yeni bebek sahibi ailelerde büyük bir heyecan oluşturan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamındaki ziyaretlerine Mübarek Ramazan’da da devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı personelin gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında ailelere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamları ve hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı mektup iletilerek, bir de bebek seti hediye ediliyor. Bu ziyaretlere zaman zaman Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

Proje kapsamında gerçekleşen ziyaretler ise her gün ekipler tarafından yapılıyor. 2019 yılından itibaren ziyaret edilen ev sayısı yaklaşık 12 bine ulaştı. Vatandaşlardan büyük takdir toplayan proje hakkında bilgi almak ya da başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar; 0216 443 56 00 numarayı arayıp, 1258 dahili telefonundan müracaatta bulunabilirler.

Reklamı Geç