Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TABANIN LİYAKAT SAHİBİ VE PROJE ÜRETEBİLEN YÖNETİCİ BEKLENTİSİ ÜZERİNE ADAY OLDU…

Cumhuriyet Halk Partisi örgüt

Cumhuriyet Halk Partisi örgüt tabanının yakından tanıdığı bir isim olan Sosyolog ve İletişim Uzmanı Hacer Ömür Efe, 3-4 Şubat’ta gerçekleştirilecek 36. olağan genel kurultayda, örgüt tabanında sıkça dile getirilen liyakat sahibi ve proje üretebilen yönetici beklentisi üzerine parti meclisi üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Efe, CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Üyesi..

Hafta sonu büyük kurultayını gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde parti meclisi üyeliği için adaylar belli oluyor. İstanbul’da Anadolu yakası başta olmak üzere tüm ilçelerde örgüt tabanının yakından tanıdığı bir isim olan Sosyolog ve İletişim Uzmanı Hacer Ömür Efe de parti meclisi üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Gazetemizin, kamuoyunu ilgilendiren bir çok konuda fikir ve düşüncelerine sıkça başvurduğu uzman isim Hacer Ömür Efe, CHP parti meclisi üyeliğine neden aday olduğunu şu sözlerle açıkladı;

“Siyasetin tanımı ve şekli, dünya genelinde her geçen gün değişiyor ve yeni anlamlar kazanıyor. Değişimi ve yeni bir siyaset tanımını toplum bizlerden artık açıkça talep ediyor. Daha demokratik, daha katılımcı ve özgürlükçü bir siyaset dili oluşturmak adına, siyaset ile uğraşan yeni nesile, ülkenin ciddi iktidar ihtiyacına tecrübem, bakış açım ve birikimimle destek olmak istiyorum. Ülkemin en büyük problemi, liyakatten uzak, adaletsiz ve hukuksuz şekilde yönetiliyor oluşudur.

Parti meclisi üye adayı sıfatıyla; toplumbilim, toplumsal psikoloji ve iletişim alanlarındaki birikim ve deneyimlerimden faydalanarak, çalışmalarımla Cumhuriyet Halk Partisi’ni 2019 yılında iktidara taşıma hedefi doğrultusunda katkı sağlamayı amaçlıyorum. Ülkemizin hayati bir dönüm noktasına yaklaştığı bugünlerde, öncelikle kalbi vatan sevgisi ile dolu bir vatandaş ve bir Cumhuriyet Halk Partisi neferi olarak, sorumluluk bilinciyle ve heyecanla bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye adayım.”

SOSYOLOG HACER ÖMÜR EFE KİMDİR?..

1973 İstanbul doğumluyum. Evliyim. Orta ve lise öğrenimimi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladım. 1996 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nü tez aşamasında bölüm ikincisi olarak bitirdim. Kariyerimin takriben ilk on yılı reklam ve medya pazarlama konularında faaliyet gösteren ajanslarda pazarlama iletişimi konusunda deneyim kazanarak geçti. Daha sonra çeşitli sektörlerde dış ticaret yetkilisi olarak görev yaptım. Şimdi özel bir firmada ihracat ve pazarlama iletişimi yöneticiliği yapmaktayım. İyi derecede İngilizce biliyorum. İki yıldır www.omurdikmenefe.com ismiyle yayınlamakta olduğum, toplumbilim ve sosyal psikoloji konulu denemelerden oluşan bir bloğum var.

CHP İstanbul Çekmeköy İlçe Örgütü üyesiyim. 2014 yılında CHP İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde kurulan gönüllü Algı Yönetimi ve Strateji Geliştirme Komisyonunda görev aldım. Bu komisyonda sosyolog kimliğimin verdiği birikimle hazırlayıp sunduğum bazı araştırma raporları “Seçmenin Demografik Özellikleri”, “ Siyasette Neden Olumlu Bir Dil ve Dayanışmacı Bir Politika İzlemeli”, “Siyasette Psikoloji, Sosyoloji ve Felsefenin Rolü”, “Pivot Siyasetçi Taktiği İle Siyasi Gündem Belirleme” olarak sıralanabilir.

2017 yılı Ocak ayında, 16 Nisan Referandumuna yönelik hazırlamış olduğum “REFERANDUM İÇİN MEVCUT SOSYAL VE SOSYAL PSİKOLOJİK VERİLERDEN YOLA ÇIKARAK İLETİŞİM STRATEJİSİ BELİRLEME” konulu çalışmayı uygulanmak üzere CHP Genel Merkezi’ne ve Genel Başkanımıza ilettim.

Reklamı Geç