Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI İDDİALI ÇALIŞMALARLA SAHADA..

Tüm Türkiye’de olduğu gibi

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çekmeköy’de de iddialı olduklarını gazetemize açıklayan İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Şimdiden belediye başkan aday adayı taleplerimiz var. Bayan bir aday sürprizimiz olacak” dedi. Dilaver Koç, 22 Nisan’da İstanbul il binası açılış programının ardından Genel Başkan Meral Akşener’in de katılımıyla 39 ilçede büyük start vereceklerini kaydetti.

Yerel Gazete’ye önemli açıklamalar yapan İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, yerel ve ulusal gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İyi Parti’nin yerelde henüz 6. ayını doldurmamış yeni bir siyasi oluşum olmasına rağmen toplumun tüm kesimlerinden yoğun ilgi ve destek gördüğünü kaydeden Dilaver Koç, “22 Nisan’da İstanbul il binamızın açılış programının ardından genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in de katılacağı 39 ilçedeki yoğun saha çalışmaları ile büyük startı veriyoruz. Beklentilerin ve tahminlerin çok daha üzerine çıkacağımıza inancımız tam. Hedefimiz; Çekmeköy’de, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de iktidar olup genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçerek ülkeyi parlamenter demokratik sisteme geri döndürmek” dedi.

İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı olarak; kısa zamanda yaptıkları çalışmaları www.yerelgazete.com.tr ye anlatan İlçe Başkanı Dilaver Koç, “6. ayımızı bile doldurmadan yoğun tempolu bir çalışma programı ile önemli mesafeler kaydettik. Yaklaşık 300 metrekare kullanım alanlı ilçe binamızı oluşturduktan sonra 1. olağan kongremizi gerçekleştirdik ve 52 kişilik kurucular kurulumuzu 65 kişilik yönetim kurulu listemizle yoluna devam edecek şekilde üyelerimizden güvenoyu aldık. Şunu gururla söyleyebilirim ki 65 kişilik yönetim kurulu listemizin yarısı kadınlarımızdan oluşuyor ve arkadaşlarımızın hepsi liyakat sahibi kişiler” dedi.

Henüz sahada etkin bir üye çalışması yapmamalarına rağmen üye sayılarının her geçen gün attığını kaydeden Dilaver Koç, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy halkımızın da İyi Parti’ye karşı müthiş bir ilgisi ve desteği var. 21 mahallenin tamamında teşkilatlanmamızı bitirdik. Geniş ve ferah ilçe binamızda halkımızın yoğun katılımıyla paneller, konferanslar ve eğitim seminerleri düzenliyoruz. Teşkilat içi kahvaltı ve yemek programlarıyla partililerimizi kaynaştırıyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden 14 Mart Tıp Bayramı’na tüm özel günlerde etkin saha çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Tüm mahalle muhtarlarımızı bire bir ziyaret ederek, bizlerden beklenti ve taleplerini dinliyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren il, ilçe ve köy dernekleri başta olmak üzere; bir çok sivil toplum kuruluşumuzu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Diğer siyasi parti teşkilatlarıyla da yakın diyaloglar içerisinde olup bize bir adım gelene biz iki adım gidiyoruz. Çekmeköy özelinde İyi Parti’yi özetleyecek olursak; çaldığımız her kapıdan olumlu yaklaşımlar almak bizleri daha da motive ediyor. Çekmeköy’ün de tüm Türkiye gibi İyi Parti ile iyi olacağına inancımız dalga dalga yayılmaya devam ediyor.”

Yeni kurulan İyi Parti’nin hedeflerinin de büyük olduğuna işaret eden Dilaver Koç; “İyi Parti iktidarında bütün ülkede olduğu gibi Çekmeköy’de de zerre kadar yolsuzluk olmayacağının sözünü bugünden verebilirim. Çekmeköy iyi yönetilememiş talihsiz bir ilçe. İyi Parti’li kadrolar Çekmeköy’e iyi gelecek ve bu ilçe hakettiği yönetime ve hizmetlere kavuşacaktır. Bu noktada partimizin programı bellidir. İyi Parti Çekmeköy’de yerel yönetim çalışmalarına çoktan başlamış ve bu noktada birkaç belediye başkan aday adayı talebi bile oluşmuştur. Bayan bir belediye başkan adayı tercihi yapabileceğimizi şimdiden açıklayabilirim” dedi.

Genel siyasete ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Dilaver Koç, şöyle konuştu; “Toplumsal kutuplaşmanın başlıca aktörü olan siyasette de nezaket kuralları, hoşgörü ve karşılıklı anlayış ne yazık ki bitmiş. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve görüyoruz. Her yönüyle dışa bağımlı olan ekonomimiz, ticaretimiz, piyasalarımız yangın yeri. Dövizin, akaryakıtın, gıda maddelerinin ve temel yaşam ihtiyaçlarının fiyatları akşamdan sabaha birbirini tutmaz oldu. Tarım, turizm, sanayi ve ticaret verileri ortada. Tüm bunlara rağmen çizilen pembe tablolar da artık kimseyi inandıramıyor. Vatandaş cebindekine bakıyor artık. Güzelim ülkemiz tüm bunları haketmiyor.

İyi Parti’nin eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, iletişim, teknoloji, bilişim, emekli, işçi, çiftçi ve öğrenci gibi toplumun her kesiminden herkese dokunan, temas eden programları ve ekibi hazır. Bu ülkenin siyasetine alternatif kazandırdık. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’le Türkiye yeni bir heyecan yaşıyor. Bugüne kadar hep engellemelerle karşı karşıya kaldık. Demokratik hukuk devletinde olmayacak şeyler yaşadık. Sonuçta zoru başardık ve bu millet İyi Parti’yi kurdu.

Şimdi toplumsal barışı yeniden tesis etmek ve hukukun üstünlüğünü sağlamak için yeni bir yola girdik. En büyük hedefimiz; 28 Şubat’ın tek dik duran kadını, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i bu ülkeye Cumhurbaşkanı seçip parlamenter demokratik sisteme geri dönüş yapmak. Bunu başarmak için; başta milletimizin inancı olmak üzere tüm imkanlar ve ortam mevcuttur. Yapmamız gereken tek şey; gece gündüz demeden halkımıza gidip ülke gerçeklerini anlatmak ve bizim ne yapacağımızı tek tek izah etmek” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç