Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO MALİ GENEL KURULUNU YAPTI..

2017 yılı mali genel

2017 yılı mali genel kurulunu yaparak geçmiş dönem gelir ve gider bilanço raporları ile 2018 yılı bütçesini onayan İstanbul Mobilyacılar Sitesi MODOKO, pek çok konuda önemli kararlar aldı.

2017 yılı mali genel kurulunu tamamlayan İstanbul Mobilyacılar Sitesi MODOKO, yeni dönemin bütçesini onayladı ve yeni hedefler belirledi. Geçmiş dönem gelir ve gider hesaplarının da oy çokluğu ile onandığı genel kurulda katılımcı tüm üyelere zeytin ağacı fidesi hediye eden Başkan Ethem Özçelik, MODOKO esnafının daha iyi iş yapabilmesi için daha çok tanıtıma ihtiyaç olduğunu ve bu noktada kendilerinin reklama önem verdiklerini kaydetti.

MODOKO içindeki yolların asfalt mı yoksa parke taşı mı yapılması konusunda karar alınması, sosyal tesis alanından ticaret merkezi alanına çevrilen binanın kiraya verilmesi ve yeni döneme ilişkin planlamalar noktasında önemli kararların alındığı genel kurulda MODOKO gelir ve gider hesaplarının çok daha şeffaf olduğunu ve isteyen tüm üyelerin internet hesabı üzerinden kasa defterini bile görebildiğini ifade eden Başkan Ethem Özçelik, “MODOKO hepimizin ortak malı ve hepimizin ekmek teknesi. Sizlerin her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz ve en verimli bütçeyle sizlere en iyi hizmeti üretmek için mücadele veriyoruz. Her hesabımız sizlerin rahatlıkla ulaşacağı şekilde şeffaf” şeklinde konuştu.

350 mağazasıyla Avrupa’nın en büyük açık hava mobilya alışveriş merkezi unvanına sahip MODOKO’nun tanıtımı ve yenilenmesi için sürekli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Özçelik; “Sizlerin kaynaklarını en verimli şekilde değerlendirmek suretiyle sürdürdüğümüz çalışmalarımız yeni dönemde de artarak devam edecek” dedi.

Reklamı Geç