Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP TABANINDAKİ TOKATLILAR ARTIK TEMSİL EDİLMEK İSTİYOR..

İstanbul 1. bölgede yıllardır

İstanbul 1. bölgede yıllardır temsil edilmediklerini düşünen CHP tabanındaki Tokatlı hemşeriler, Sultanbeyli’nin başarılı ve genç ilçe başkanı Murat Kantekin’in milletvekili adayı gösterilmesini istiyor.

24 Haziran seçimlerine doğru siyasi partilerde milletvekili aday adayı başvuruları sona yaklaşırken ana muhalefet partisi CHP’de 2 binin üzerinde talep olduğu bilgileri geliyor. İstanbul 1. bölgenin adeta oy deposu niteliğindeki Sancaktepe, Ataşehir ve Maltepe gibi ilçelerde nüfus potansiyeli olarak birinci sırada olmalarına rağmen; bugüne kadar kendilerini temsilen ne bir milletvekili, ne bir belediye başkanı ne de başkan yardımcısı hemşerilerinin olmadığını söyleyen Tokatlılar, “Artık yeter koskoca Anadolu yakasında bizim de temsilcimiz olabilecek bir hemşerimiz vekil adayı gösterilsin ve bizler de onu seçelim” diyor.

Bu noktada genç ve dinamik kişiliği ile öne çıkan CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin’in 1. bölgeden milletvekili adayı gösterilmesini isteyen Tokatlı hemşeriler, Cumhuriyet Halk Partisi üst yönetiminin seslerine kulak vermesini bekliyor.

Başta Tokatlı hemşerileri olmak üzere CHP tabanında oluşan beklentileri kendisine sormak üzere ziyaret ettiğimiz İlçe Başkanı Murat Kantekin; “Genç yaşımda parti örgütüm beni Sultanbeyli gibi bir bölgede ilçe başkanı seçti ve ikinci kez seçerek bana güven tazeledi. Ben de ilçe örgütümle birlikte Sultanbeyli gibi bir bölgede gecemi gündüzüme katarak canla başla mücadele verdim, vermeye devam edeceğim” dedi.

Tokatlı hemşerisi CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Ali Duman ile birlikte ziyaret etitğimiz İlçe Başkanı Murat Kantekin; “Sultanbeyli’deki her oy artışı İstanbul’u ve dolayısıyla Türkiye’yi etkileyecektir. Bu bilinçle üstlenmiş olduğum görev ve sorumlulukları yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili adaylığı noktasında her hangi bir başvurum ya da talebim olmadı ancak partimin bu noktada şahsıma tevdi edeceği hiçbir sorumluluktan da kaçmayacağımı bütün örgütümüz iyi bilir. Şahsen Murat Kantekin olarak her zaman görev adamı oldum ve partimin öncelikleri benim için her şeyin üstündedir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç