Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEŞİLYURT; “MİLLETİN VEKİLİ OLUP, 80 MİLYONA HİZMET EDECEĞİZ..”

İstanbul 1. bölgede siyasi

İstanbul 1. bölgede siyasi tecrübesi, başarılı işadamı kimliği ve toplumsal duyarlılığı ile yakından tanınan isim CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yeşilyurt; “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin 80 milyon yurttaşımızla birlikte kazanacağı 24 Haziran akşamında milletin vekilleri olarak seçileceğimize inancımız tam” dedi.

İstanbul Anadolu yakasında özellikle de Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve Ataşehir gibi bölgelerde CHP tabanının öne çıkan ismi Mehmet Yeşilyurt, www.yerelgazete.com.tr ye konuştu. Bir işadamı olarak ülke ekonomisinin dibe vurduğunu söyleyen Yeşilyurt; “Ticareti, ekonomiyi bana sorsunlar. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Piyasaları yaşayan ve en iyi bilen bizleriz. Ülke ekonomisi uçurumun kenarında falan değil tam da dibinde. 24 Haziran yeniden düzlüğe çıkmanın belki de son fırsatı olacak. Herkes tüm siyasi kaygılarını bir kenara bırakıp elini vicdanına koyarak Türkiye’nin geleceği için tercihini yapmalıdır” şeklinde konuştu.

24 Haziran’da milletin vekili olmak için aday olduğunu anlatan Mehmet Yeşilyurt; “Burası Cumhuriyet Halk Partisi, burada kimse kimsenin adamı değil, herkes yalnızca halkın adamıdır. 25 Haziran sabahı milletin vekilleri olarak parlamentoya gideceğiz ve 80 milyon yurttaşımıza hizmet edeceğiz. Millet ittifakının adayları olarak; 24 Haziran akşamı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin 80 milyon yurttaşımızla birlikte kazanacağına inancım tamdır” dedi.

Siyasi çalışmalarını seçimden seçime değil yılın her günü, her yerde yaptığını ifade eden Mehmet Yeşilyurt; “Bugüne kadar partimin bir çok kademesinde görev ve sorumluluklar almış bir kişi olarak, her zaman halkımızla iç içe ve birlikte olmuşumdur. Profesyonel manada saha çalışmaları için her türlü ekip, lojistik imkanlar ve alt yapıya her an hazırım. Adaylık başvurusu yaptığım sorumluluk bölgem Anadolu yakasında partimi birinci yapmak için üzerime düşenin çok daha fazlasını yapmaya hazırım. Parti büyüklerimin tabanın sesine kulak verip şahsıma görev vermesi halinde tüm imkanlarımla seferber olup, iktidar yürüyüşüne destek olacağım” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ümraniye İlçe başkanlığı yapan Mehmet Yeşilyurt, Anadolu yakasındaki birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmaktadır. Kendi aile şirketi Yeşilyurt Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Yeşilyurt, siyasi tecrübesi, saygın işadamı kimliği ve toplumsal duyarlılığı ile kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. 1969 Erzurum Aşkale doğumlu olan Mehmet Yeşilyurt, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç