Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI ÖZCAN; “YARIN SEÇİM OLSA HAZIRIZ”

İlçe yöneticileri ile birlikte

İlçe yöneticileri ile birlikte yerel basın temsilcileriyle bir araya gelip 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, “Erken ya da zamanında hiç fark etmez yerel seçimlere de hazırız. Yarın bile seçim yapabiliriz” dedi.

Bölge yerel basın temsilcileriyle Temmuz ayı toplantısını gerçekleştiren Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdi. Son günlerin tartışmalı gündem konusu Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der olayının da hatırlatıldığı Başkan Özcan, “Biz kendisinden hala bir özür bekliyoruz” dedi. 24 Haziran seçim sonuçları için, “Biz milletimizin vermiş olduğu mesajı fazlasıyla aldık” diyen Özcan; “Sandıktan çıkacak her sonuca saygılı olduğumuzu hep söyledik ve bu sonuçları da elbette saygıyla karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

“ATAŞEHİR ÖZELİNDE YÜKSELEN BİR TREND YAKALADIK”

Ataşehir özelinde yükselen bir trend yakaladıklarını kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Özcan, “430 bin nüfuslu bir yerin ilçe başkanıyım dolayısıyla bu kentteki herkesin derdi ve sorunu beni direkt ilgilendiriyor. Halkımızın dertleriyle yakından ilgileniyoruz. Örneği Yeni Çamlıca, Mevlana gibi mahallelerimizin 1/5000’lik imar planlarının İBB meclisi Temmuz ayı gündemine gelmesini sağladık. İnşallah çözüm yolunda önemli bir aşama kaydedilmiş olacak. Bizlerin bu hizmet aşkı milletimizin takdirini topluyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde almış olduğu % 52,5 oy yeni sisteme geçerken önemli bir avantaj yaratmıştır. Parti olarak kendimizi elbette yeterli görmüyoruz, çünkü biz millete efendilik değil hizmetkarlık yapmaya talip olmuş bir siyasi partiyiz” dedi.

“ADAY BELİRLEMEDE ÖNCEKİ HATALARA DÜŞMEYECEĞİZ”

Ataşehir teşkilatı olarak yerel seçime her an hazır olduklarını da kaydeden Başkan Özcan; “Erken ya da zamanında hiç farketmez biz yerel seçime her an hazırız. Yarın bile seçime gidilebilir” dedi. Ataşehir halkının taleplerini siyasi malzeme olarak kullanmadıklarını, aksine çözüm için çabaladıklarını ifade eden Özcan; “Her şeyden önce milletimizi kandırmıyoruz. Gerçekler neyse o yolu gösteriyoruz ve kalıcı çözümler için çalışıyoruz. Bu noktada önümüzdeki yerel seçimlerde de en iyi aday ve en iyi meclis üyesi kadrosuyla halkımızın huzuruna çıkacağız. Aday belirleme noktasında daha önceki hatalara düşmeyeceğiz” dedi.

ÖZCAN; “YEREL BASINA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ LAKİN BİZ DE KENDİ İÇİMİZDE GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK DEĞİLİZ”

Ataşehir’i dünya markası yapacak plan ve projeler ürettiklerini ifade eden Ahmet Özcan, “Örneğin uluslararası karşılaşmalar ve eğitimlerin yapılacağı e-spor merkezini Ataşehir’de hayata geçirmek gibi ayakları yere sağlam basan projelerimiz var” dedi. Yerel basınla ilişkiler noktasında ise Başkan Özcan, “Yerel basınımıza da mutlaka destek olacağız lakin imkanlar noktasında biz de kendi içimizde güllük gülüstanlık değiliz” değerlendirmesinde bulundu.

Reklamı Geç