Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN; “PARKLARI YAPMAK BİZDEN, SAHİP ÇIKMAK SİZDEN..”

İstanbul’un tarih ve kültür

İstanbul’un tarih ve kültür kenti Üsküdar’ın dört bir yanında hizmet ve yatırımlarını sürdüren Üsküdar Belediyesi, park ve yeşil alan gibi yerlerin çoğalmasına ayrı bir önem veriyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen parka 15 Temmuz Şehidimiz Recep Büyük adının verilmesi ayrıca anlamlı oldu. Parkın açılış töreninde konuşan Başkan Hilmi Türkmen, “Buraları yapmak bizden, koruması ve sahip çıkılması sizden” diyerek parkları mahallelilere emanet ettiklerini söyledi. 

Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitlerimizden Recep Büyük’ün adının verildiği park törenle açıldı. Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Kerim Öztürk’ün Kur’an tilavetiyle başlayan etkinlik Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Ocak’ın konuşmasıyla devam etti. Şehit Recep Büyük’ün kardeşi Harun Büyük de konuşmasında 15 Temmuz’un unutulmaması ve hain FETÖ terör örgütü ile mücadelenin kesintisiz devam etmesi gerektiğini belirterek “Bu parka abimin adının verilmesinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan’dan sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen; “Bu güzel parka 15 Temmuz kahramanlarımızdan Recep Büyük’ün adını verdik, şehidimizin anısını güzel yaşatalım, burası sizindir, sahip çıkın, boş bırakmayın” dedi. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in konuşmasından sonra Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve İsmet Uçma da mahalle sakinlerini selamladı. Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak’ın duasını takiben şehidimizin ailesi ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa gelenlere çay simit ve peynir ikramı da yapılan programda Başkan Hilmi Türkmen’i karşılarında bulan vatandaşlar fikir alışverişi ve sohbet etme imkanı da buldu.

Reklamı Geç