Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OYDER AKADEMİ VE HALİS GÖRKEN, DENEYİMİNİ ONLİNE EĞİTİMLERLE TÜM SEKTÖRE AÇIYOR..

Bölgemizin başarılı ve saygın

Bölgemizin başarılı ve saygın iş insanlarından Halis Görken’in önderliğinde hizmet sunan Lider Trafik Müşavirliği, sektörüne yönelik öncülüklerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye otomotiv sektörünün öncü STK’larından OYDER’in (Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği) eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında hayata geçirecek olduğu OYDER Akademi bünyesinde verilecek “2. El Satış Danışmanları ve Yöneticileri” sertifika programı kapsamında trafik müşavirlerinin görev ve sorumluluklarını içeren konularda teknik bilgiler ve dersleri vermeye başladı.

Konu hakkında görüşlerinize başvurduğumuz Halis Görken, bizlere proje detaylarını aktarırken Türk otomotiv sektörüne büyük fayda ve kalifiye personel desteği sağlayacak, yeni yasa ile sadece yetkili sertifikalara sahip kişilerin ikinci el araç satacağı bir dönem için gerçekleştirilen eğitim projesinin bir parçası olmaktan büyük gurur ve onur duyduklarını dile getirdi. Görken; Lider Trafik Müşavirliği olarak sektörde geride bıraktıkları 21 yılda bu tarz birçok projenin içinde yer aldıklarını ancak OYDER ile birlikte bir projede yer almanın sektörleri için bir ilk olduğunu da dile getirdi.

Halis Görken, proje hakkında bizlere şu bilgileri aktardı; “OYDER sektörün önde gelen duayenlerini dijital mecrada kendine yatırım yapmak isteyen bireyler ile buluşturacak bu eğitim projesi ile gerek yöneticiler gerekse çalışanların en büyük sorunlarından biri olan zamana karşı yarışmayı bir nebze olsun rahatlatmayı ve sektörde sıkıntı yaşanan kalifiye personel ihtiyacını gidermeyi hedeflenmektedir. Eğitimlerin dijital mecrada gerçekleşiyor olması ile de ülkemizin her noktasında otomotiv sektörüne hizmet verenlere bu eğitimler ile ulaşılabilir olunacaktır.

Lider Trafik Müşavirliği olarak bu değerli eğitim sisteminin bir parçası olmaktan büyük onur ve heyecan doluyuz. Bilgi ve birikimimizi, sektörel tecrübelerimizi ve kendi alanımızdaki liderliğimizi 2.El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Yönetmeliği kapsamında OYDER’in yönetiminde verilecek olan “2. El Satış Danışmanları ve Yöneticileri” sertifika programında şahsım aracılığı ile aktarıyor olacağız. Eğitim programının önemli halkalarından birisi “Müşteri Memnuniyeti”dir. Trafik müşavirliği hizmet alanları direkt müşteri memnuniyetini etkileyen unsurlardır. 2. el araç alım ve satış işi ise müşteri ile ilişkilerin en yoğun yaşandığı çalışma alanıdır. Eğitim programı kapsamında araç tescil belgesi, ruhsat, vekâletname, plaka işlemleri, noter satış işlemleri, araç alım ve satış işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, rehinli araç işlemleri ve Trafik Müşavirliği’nin araç satış sürecinde ki yeri ve önemini içeren eğitim konularını şahsımın anlatımı ile alıyor olacaklar. Eğitim alacak katılımcılar gerek bilgisayarlarından, gerek tabletlerinden, gerekse mobil telefonlarından her yerde ve diledikleri vakit eğitimlere katılım sağlayabileceklerdir.

“2. El Satış Danışmanları ve Yöneticileri” sertifika programının en önemli halkası hizmet sağlayıcılarıdır. Hizmet sağlayıcıları otomotiv sektöründe ‘Trafik Müşavirleri’ olarak adlandırılır. Hizmet sağlayıcılarından edinilen bilgiler ile eğitim içeriği zenginleştirilmiş ve sektörün daha kaliteli hale gelmesi hedeflenmiştir. Lider Trafik Müşavirliği olarak bu değerli projenin bir parçası olmaktan ve sektöre yön verecek çalışma bünyesinde çalışmaktan büyük onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Bizler geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de sektörden gelen bu tür talepler tarafımızca olumlu karşılanacak ve sektöre değer katacak tüm çalışmaların içinde yer almaya özen göstermeye devam edeceğiz. Bu eğitim projesi ile sektörümüzde bir ilk yaşanmış oldu. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği 2. el araç danışmanlarına verdiği eğitimlerde gerçek bir trafik müşaviri ile iş ve işlemlerin işleyişleri hakkında bir çalışma yaptı. Bu bizim sektöre kattığımız değerin de bir göstergesidir. Lider Trafik olarak bu denli önemli ve değerli bir projede çözüm ortakları olarak bizleri seçmelerinden dolayı teşekkür eder, tüm yetkili araç satıcılarına keyifli, başarılı ve yararlı bir eğitim dileriz.”

Görken sözlerini şu şekilde sonlandırırken bir yandan da iş dünyasına önemli bir ders veriyor; “Ben her zaman iş dünyasında  (Planla, Uygula, Kontrol Et, Önlem Al) Döngüsüne’ inanan biriyim. PUKÖ döngüsüne göre işlerimi planlar, günün şartlarına göre en iyi şekilde uygular, sürekli geri dönerek süreci kontrol eder ve çıkabilecek sorunlara karşın önlemimi alırım. Bundan dolayıdır ki işlerimde başarı asla tesadüf değildir. Bugün bu projenin bir parçası olabilmek için tam 21 yıldır aralıksız sektörümüzde hizmet sunmaktayım. Bu tür online eğitimlerle tüm Türkiye’ye ulaşmış olacağız.”

Okuyucularımız için Halis Görken’in yönetiminde bulunan şirketleri de aktarmak isteriz; Lider Trafik Müşavirliği, HLS Filo ve ADK Araç Değer Kaybı Online. Ümraniye Dudullu merkezli, Çekmeköy, Üsküdar ve Sancaktepe gibi bölgelere hizmet sunan şirketler, İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara Bölgesi’ne hizmetlerini başarı ile taşımaktadır. Bizlerin de yakinen tanıdığı bölgemize yatırımları ile değer katan Görken’i bu başarılı çalışmasından dolayı tebrik eder, başarılar dileriz.

Reklamı Geç