Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YAVUZTÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİ VALİDE SULTAN GEMİSİYLE BOĞAZ TURU’NDA..

Üsküdar Belediyesi’nin ilgi çeken

Üsküdar Belediyesi’nin ilgi çeken hizmeti Valide Sultan Gemisi, ilçe halkını ağırlamaya devam ediyor. Mahallelerde akşam 5 çayı programlarında vatandaşlarla buluşup hasbihal eden Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, şimdi de mahalle sakinleri ile Valide Sultan Gemisiyle boğaz turuna çıkıyor..

Valide Sultan Gemisi bu kez de Yavuztürk Mahallesi sakinlerini ağırladı. Yavuztürk Mahallesi Muhtarlığı önünden Üsküdar Belediyesi’ne ait araçlarla toplu olarak iskeleye getirilen mahalle sakinleri gemide yerlerini aldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen turda Üsküdar Belediye Başkanı HilminTürkmen tek tek masaları gezerek vatandaşlarla selamlaştı. Mahalle sakinlerinin çeşitli konulara ilişkin talep ve isteklerini dinleyen Başkan Türkmen, “Vatandaşımızın her türlü isteği bizim için önemli ve değerlidir” dedi.

Başkan Türkmen konuşmasında; “Valide Sultan Gemisi 13. ayını doldurdu, dünyada böyle bir proje yok, 340 bin vatandaşımız faydalandı ve tamamen ücretsiz. Bu gemi sizin, mahallenizde bu turu anlatın, bilmeyen dostlarınız varsa birlikte tekrar kaydolup gelin katılın” dedi. Yavuztürk’te imar sorunlarının da çözüldüğünü belirten Başkan Hilmi Türkmen Yavuztürk Fatih Camii altına yapılan Anadolu Yakası’nın en büyük diş hastanesinin yakında açılacağı müjdesini verdi ve vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi. Uzman Rehber anlatımıyla ve çay ve simit ikramı eşliğinde devam eden boğaz turu neşe içinde sona erdi.

Reklamı Geç