Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE ŞÖLEN HAVASINDA BÜYÜK TRABZONLULAR BULUŞMASI..

Şölen havasındaki halk festivali

Şölen havasındaki halk festivali ile Çekmeköy’de bir ilke imza atan Hasan Keleş yönetimindeki Trabzonlular Derneği, birlik ve beraberliği pekiştiren güzel bir organizasyon gerçekleştirdi. Gün boyu süren renkli festivalde buluşan hemşeriler, bol bol horon oynayıp yöresel sanatçılar eşliğinde coştu. Dernek Başkanı Hasan Keleş, seneye daha büyük bir organizasyon düşündüklerini söyledi.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, çalışmalarını aylardır sürdürdüğü büyük organizasyonu şölen havasında gerçekleştirdi. Hüseyinli Köyü Çınar Piknik alanında buluşan Trabzonlu ve bölgede yaşayan binlerce hemşeri gün boyu keyifli anlar yaşadı. Birbirinden ünlü yöresel sanatçıların konser verdiği festivalde konuklar bol bol horon oynadı ve piknik yaptı. Yöresel ürünlerin sergilendiği ve Trabzon’a özgü lezzetlerin sunulduğu festivale siyasilerin ve iş dünyasının yoğun katılımı vardı. Çok sayıda firma da alanda açtıkları standlarda tanıtım yapma fırsatı yakaladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Yardımcıları Şenol Çetin ile Hasan Öztürk, Çekmeköy Trabzonlular Derneği Kurucu Başkanı Erdal Albayrak, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzon Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Aslan, Taşdelen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi, CHP Geçen Dönem Çekmeköy Belediye Başkan Adayı ve İşadamı Seyfettin Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, SP İlçe Başkanı Yunus Başar, Anadolu Yakası Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Aksoy, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Yücel Evsen ve Ordu Aybastı Kayabaşı Köyü Derneği Başkanı Yüksel Evsen gibi pek çok isim şölene katılanlar arasındaydı. Yine muhtarlar ve çok sayıda STK temsilcisi de Trabzonlular şölenine katıldı.

Festivalde bir konuşma yapan Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Mimar Hasan Keleş; “Değerli hemşerilerim, sevgili dostlarımız birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Seneye daha büyük bir organizasyon ve daha büyük bir kalabalıkla burada buluşmak üzere şimdiden randevulaşıyoruz. Gece gündüz yaklaşık iki aydır bu program için çalışan tüm ekibime sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bizleri izleyen, destek veren herkese teşekkür ediyorum” diyerek yönetimini sahneye aldı ve hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Reklamı Geç