Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GECİKEN METRO İÇİN BİR TARİH DE EYÜP YILDIRIM’DAN…

Şu gün, bugün, o

Şu gün, bugün, o ay bu ay derken adeta yılan hikayesine dönen Çekmeköy Metrosu’nun açılışı bir türlü gerçekleşmeyince kamuoyunda beklenti yükseldi. Belediye meclisinde gündeme gelen metronun açılış tarihine bu kez yanıt Binali Yıldırım’ın kardeşi ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, “15 Ekim tamamdır” dedi.

Gelecek 2019 yılı bütçe ve performans değerlendirmelerini yapmak için Ekim ayı oturumlarını meclis başkanvekili Selamet Aygün yönetiminde başlatan Çekmeköy Belediye Meclisi’nin ilk birleşimine yılan hikayesine dönen metronun açılış tarihi damgasını vurdu. Çeşitli konuların ele alındığı meclis toplantısında CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz’ün sorusu üzerine cevap veren Ak Parti meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı Eyüp Yıldırım, “Bu sefer 15 Ekim tarihi tamamdır. Bir gün erken bir gün geç olur ama bu kez açılır” şeklinde konuştu.

Çekmeköy metrosunun açılışının geciktiği yönündeki soruya cevap veren TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın kardeşi, belediye başkan yardımcısı ve aynı zamanda Ak Parti meclis üyesi Eyüp Yıldırım, “Çekmeköy halkımızın beklentisi yerinde ve haklı bir taleptir. Takdir edersiniz ki bu bir sürücüsüz metro ve zaten kazı çalışmaları da çeşitli sebeplerden dolayı gecikmişti. Şimdi ise test sürüşlerinin sorunsuz bittiği yönünde haberler geliyor ve en son güvenlik sertifikasının da onaylanması ile en geç 15 Ekim gibi Çekmeköy metrosu hizmet vermeye başlayacak” dedi.

2019 yılı bütçe ve performans değerlendirmelerini görüşecek olan Çekmeköy Belediye meclisi bu ak Salı günü hariç her gün toplanacak ve önümüzdeki hafta Pazartesi günü bütçe oylaması yapacak.

Reklamı Geç