Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YUSUF ERCİYAS, CHP İLÇE ÖRGÜTLERİ’NE HEYECAN KATIYOR..

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nca Anadolu Yakası ilçe örgütlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirilen partinin önde gelen genç ve dinamik ismi Yusuf Erciyas, 1. bölgeye hareket kazandırmaya devam ediyor. Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere doğru sorumlu olduğu Anadolu yakasındaki 14 ilçeyi tek tek dolaşıp, örgütün nabzını yoklayan ve çalışmalara katılan Erciyas, “Şile’den büyükşehire tüm belediyelerde halkın iktidarını kurmakta kararlıyız” diyor.

CHP İstanbul il yönetiminin 1. bölgeden sorumlu başkan yardımcısı Yusuf Erciyas, Mart 2019 seçimlerine doğru Anadolu yakasındaki 14 ilçe örgütüne canlılık kazandırmaya devam ediyor. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yerel seçim startını vermesinin ardından sorumlu olduğu İstanbul Anadolu yakasındaki ilçelerde adeta seferberlik ilan eden Erciyas, çalışmalarına katıldığı örgütlerle birlikte sahaya inip nabız yokluyor. Üsküdar’dan Sancaktepe’ye, Tuzla’dan Sultanbeyli ve Şile’ye tüm ilçe başkanlarının katılımıyla değerlendirme toplantısı yapan Erciyas, “İstanbul’un her ilçesinde ve büyükşehir belediyesinde halkın iktidarını kuracağız” diyor.

Tuzla ve Şile ilçe örgüt toplantılarına katılarak partililerle bir araya gelen Yusuf Erciyas, “Kadınlarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere dinamik ve güçlü ekiplerle sahaya inip her kapıyı çalacağız, her eli sıkacağız. Halkımızın talep ve beklentilerini en iyi şekilde analiz edip, projelerimizi bunlara göre şekillendireceğiz. Belediye başkan adaylarımız, örgütlerimizin ve tabanın sesi olacak. İlçe yönetimlerimiz gecesini gündüzüne katarak; canla, başla çalışacak. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için halkın iktidarını herkese bu kez çok daha iyi anlatmalıyız” dedi.

24 Haziran seçimlerinde İstanbul’un seçim ve sandıktan sorumlu il başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Yusuf Erciyas, Mart 2019 yerel seçimlerinin önemini hatırlatarak, ilçe örgütlerine aday adaylığı yarışlarını tatlılıkla tamamlayıp aday olan isimler etrafından güçlü şekilde birliktelik oluşturmaları hususunda da ince taktikler veriyor. Yurt genelinde olduğu gibi İstanbul 1. bölgedeki 14 ilçede de meclis üyeliği ve belediye başkan adaylığı için başvuruların devam ettiğini ifade eden Erciyas, halka dokunan proje ve düşünceler, güçlü ekip ve akılcı yöntemler hususunda partilileri bilinçlendirdiklerini söylüyor. Partisi CHP’de uzun yıllar yöneticilik yapan Erciyas’ın örgütlere hareket kazandıran performansı tabanda ilgi uyandırıyor…

Reklamı Geç