Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE BÜYÜK CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Madenler Meydanı’ndan Doğa Park’a Şahinbey Caddesi üzerinde Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştiren binlerce Çekmeköylü, büyük bir coşku ve heyecanı paylaştı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı yürüyüş sonunda hep bir ağızdan ‘Andımız’ın okunması son derece anlamlıydı.

Türkiye ve İstanbul’un dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de anlamlı etkinliklerle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, CHP ilçe başkanlığının düzenlediği fener alayı ile coşkuya dönüştü. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı Cumhuriyet yürüyüşünde Madenler Meydanı’ndan Doğa Park’a kadar ellerinde meşaleler, Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla yürüyen binlerce Çekmeköylü, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları attı.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı önünde kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Taksim’de katıldığı Cumhuriyet kutlamalarında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Mücadelesi’nin sadece 3.5 dakikaya sığdırılmasını kınadığını ifade etti. Kaftancıoğlu; “İnanıyorum Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucusu Atatürk halkın iktidarında hakettiği değeri fazlasıyla yeniden görecek” şeklinde konuştu.

Yürüyüşün sonlandığı Doğa Park önünde ilçe başkanlığı yetkilileri kısa selamlama konuşmaları yaptılar. CHP’li gençlerin son günlerin tartışma konusu ‘Andımız’ı hep bir ağızdan okutması ise son derece anlamlıydı ve geceye adeta damgasını vurdu.

Reklamı Geç