Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ADAY ADAYI AKTÜRK; “ÜMRANİYE’DE HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ”

Ümraniye’nin kaderini değiştirme hedefiyle

Ümraniye’nin kaderini değiştirme hedefiyle yola çıkan eski ilçe başkanı Cafer Aktürk, 3 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’da ilçe binasında düzenleyeceği coşkulu programla belediye başkan aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru takvimi işlerken aday adayları da meydana çıkmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ümraniye Belediye başkan aday adayı olacağını önceden duyuran eski ilçe başkanı Cafer Aktürk, 3 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’da ilçe merkezinde düzenleyeceği coşkulu bir programla çalışmalarının startını resmen verecek. Ümraniye’yi halkla birlikte yönetmeye talip olduğunu kaydeden Aktürk; “Her mahallede kuracağımız mahalle meclisleri ile halkın doğrudan yönetime katılımını sağlayacağız” diyor.

Ümraniye’nin kaderini değiştirme hedefiyle yola çıktığını her fırsatta dile getiren Cafer Aktürk, “Partim ve örgütümün şahsıma adaylık görevi vermesi ve milli ittifakın teveccühü ile belediye başkanı seçilmem halinde bu hedefimi gerçekleştirmek çok kolay. Hızlı betonlaşmayı durdurmak Ümraniye’nin ana sorunlarını çözmeye yeter ve artar bile” şeklinde değerlendirmeler yapıyor.

Özellikle İstanbul gibi büyük metropol kentlerde şehirleşmenin ana omurgalarından eğitim, sağlık ve ulaşım gibi hayatın her alanına dokunan plan ve projeler yaptıklarını ifade eden Cafer Aktürk; “Cumhuriyet Halk Partili kadrolar, sosyal belediyeciliği en iyi uygulayan kentler sıralamasında her zaman öncü olmuşlardır. Halkın iktidarındaki Ümraniye de bu sıralamanın en başında yer alacaktır” dedi.

Rantiyenin belli gurupların tekelinden alınarak direkt halka verileceğini kaydeden CHP Aday Adayı Cafer Aktürk; “Bir Ümraniyeli olarak diyorum ki; Mart 2019’da belediye seçimlerini hep birlikte kazanalım ve Ümraniye’nin kaderini hep birlikte değiştirelim. Cafer Aktürk olarak partim ve örgütümün vereceği her görevi ve sorumluluğu almaya, üstlenmeye ve de başarmaya hazırım” şeklinde konuştu.

Cafer Aktürk şunları söyledi: “Ümraniye 700.000 nüfusu ile ülkemizdeki 51 ilden daha büyük bir ilçe. Bu boyutta bir nüfusa sahip olunca doğal olarak idaresi de bir o derece önem arz etmektedir. 1975 yılından beri Ümraniye’de oturan biri olarak ilçemizin çokça sorunu olduğunu görebiliyorum. Özellikle Mülkiyet sorunu yüz bin nüfusun olduğu bir alanda insanların hayatlarını ciddi manada etkilemektedir. Tam bir beton yığınına dönen ilçemizin trafik, otopark, yeşil alan sorunları da had safhada ve ilçe adeta nefes alamıyor. Bu koskoca ilçede bir tane huzur evi ne yazık ki yok. Geleceğimiz gençlerimiz mahalle aralarındaki küçük parklarda bonzai belasına bulaşmış vaziyette yaşamları heba olmaktadır.

Ümraniye’mizde halkın iktidarındaki belediye başkanlığımız döneminde; sokakta yaşayan tek bir çocuk ya da vatandaşımız kalmayacak. Vatandaşlarımız hak ettikleri değeri ve yaşantıyı mutlaka görecektir. Yaşlılarımıza özel sosyal hayat içerisinde kalmalarını sağlayacak projelerimiz hazır. Ümraniye’nin bütçesi ne olduğu belli olmayan grup veya cemaatlere değil asıl sahibi olan Ümraniye halkına harcanacaktır. Ümraniye özelinde yaşanmış bir ömür ve geçen ömrün içinde çokça hikaye vardır. Bu hikayede bu ilçede oturan herkes kendini bulacaktır.

Ümraniye’nin kaderini değiştirmeye adayım. Aday adaylık açıklamamı 3 Kasım 2018 Cumartesi günü saat: 17:00 da CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda yapacağım. 3 Kasım cumartesi günü tüm halkımızı Ümraniye’nin kaderini değiştirmeye destek vermelerini bekliyoruz.

CAFER AKTÜRK KİMDİR?

1965 Sivas doğumlu olan Cafer Aktürk, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu makine mühendisidir. 1975 yılından itibaren Ümraniye’de yaşamını sürdürmekte olan Aktürk, Çakmak’ta kendine ait mühendislik bürosu işletmektedir. Sosyal ve siyasal yaşımın merkezinde yer alan Aktürk, 2011 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk siyasetine kattığı heyecanla aktif siyasi hayatına başladı. 3 yıl boyunca CHP Ümraniye ilçe başkanlığı yapan Aktürk, gerek mesleki gerek yerel çapta faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşunda da aktif görev alıyor. Aktürk, evli ve bir çocuk babası.

Reklamı Geç