Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ADAYI ENGİN ÇELİK’TEN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ..

Rakip muhtar adaylarını kahvaltı

Rakip muhtar adaylarını kahvaltı davetinde buluşturan Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtar Adayı Engin Çelik, son derece anlamlı olan bu davranışı ile centilmenlik örneği sergiledi.

Her seçim dönemi çekişen, anlaşamayan ve kavga eden adayların haberleri yansır medyaya. Bu kez haber tam tersi. Çekmeköy’e bağlı Sultançiftliği Mahallesi Muhtar Adayı Engin Çelik, diğer mahallelerde yarışan muhtar adayları ve siyasetçilere örnek bir davranışta bulunarak rakiplerini kahvaltı davetinde bir araya getirdi. Muhtar Adayı Engin Çelik’in daveti üzerine kahvaltıda buluşan diğer adaylar Coşkun Koyuncu, Meral Koç ve Seyfullah Arslan seçim süreci boyunca birbirlerinin her türlü haklarına saygılı ve çevreye duyarlı bir kampanya üzerinde anlaştılar.

Centilmenlik örneği sergileyen Engin Çelik; “Sultançiftliği mahallemize yakışanın bu olduğuna inandığımız için böyle bir davet yaptık ve sağolsun diğer aday arkadaşlarımız da bizi kırmadı. Burada hırs ve egolarından sıyrılmış hizmet yarışı var sadece” dedi. Çelik, açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Bizler hep aynı mahallede büyüdük, arkadaş olduk, komşu olduk, dertlere de sevinçlere de ortak olduk. Elbette ki dostlarımızla bir araya gelmek mutluluk verici. Zaman geçtikçe iletişim kanallarımız sadece yazılım diline döndü. Teknoloji hayatımızı kolaylaştırırken, bireysel temaslarımızı azalttı. Bu durum aileden itibaren semtimize, mahallemize, şehrimize yayıldı ve devam ediyor. İletişimi arttırmak, bire bir temasta olmak için uğraş veriyorum. Bu sebeple arkadaşlarıma davetimi ilettim. Sağ olsunlar çok olumlu yaklaşarak dahil oldular, mutlu ettiler beni. Bu vesileyle de kendilerine içinde olduğumuz yarışta başarılar diliyorum.”

Reklamı Geç