Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DE SEYFETTİN YILDIRIM’LA UMUT IŞIĞI OLUYOR..

Türkiye Mart 2019’da yapılacak

Türkiye Mart 2019’da yapılacak yerel seçime hazırlanıyor, siyasi partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye çalışıyor. İstanbul büyükşehir ve ilçelerde kimlerin aday gösterileceği merak konusu olmaya devam ederken; CHP’nin Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım, 5 yıldır hiç kopmadığı sahada yakaladığı müthiş sinerjiyi zirveye taşımış durumda.

Başta partisi CHP tabanı olmak üzere; 7’den 70’e ilçe halkı ve kamuoyu Seyfettin Yıldırım ismi üzerinde adeta ittifak kurmuş vaziyette. Çekmeköy’de tüm yollar O’na çıkıyor, herkes ‘Seyfettin Yıldırım’ diyor… İlçedeki seçmen kitlesinin büyük bir bölümünü oluşturan Ordulu hemşehrileri de Yıldırım’a bu kez tam destek sözü veriyor. Yıldırım’a sadece partisi CHP’liler değil, diğer tüm siyasi düşünceden farklı partililer de sıcak bakıyor.

Çekmeköy’ün her mahallesinde ve her sokağında, Camisinden Cemevine; vatandaşın düğününe, cenazesine hep O koşuyor, halkın acı-tatlı günlerini hep O paylaşıyor. Vatandaşın hastasına geçmiş olsun ziyareti yapan da O, vatan görevine asker uğurlama şenliğinde gençlerle halay çeken de… Dernek programlarında hep O var, amatör spor kulübü maçlarında O, esnaf ve işadamı toplantılarında hep O… Özel günleri de unutmayan Yıldırım, eğitim camiasından sağlık çalışanlarına tam bir emekçi dostu. Katıldığı tüm ortamlarda yüzler gülüyor, sıcak ve samimi sohbetlerde dosthane kalpler açılıyor…

Partili, partisiz hiçbir ayrım yapmadan gittiği her programda büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Seyfettin Yıldırım, herkesin gönlünde taht kurmuş vaziyette. Geçtiğimiz yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylığı açıklanmasına rağmen üstün bir başarı performansı sergileyerek partisinin oylarını artıran Yıldırım, ogün bugün sanki belediye başkanı seçilmişçesine hiç kopmadığı Çekmeköy halkıyla adeta bütünleşti. Mahallelerdeki geniş katılımlı toplantılarda Çekmeköy’ün gelecek vizyonunu anlatan Seyfettin Yıldırım, “Liyakat ve adaletle sevgiyi ve güveni tesis etmeye geliyoruz. Seçilmişlerin değil, seçenlerin iktidarı için değişim diyoruz. Halkımızın ittifakı ile kazanıp, halkla birlikte yöneteceğiz” diyor.

Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım’a karşı halk arasında oluşan bu taban hareketi, CHP’nin umut ışığı olmasının yolunu açmış vaziyette. CHP üst düzey yetkililerinin de gündeminde olan tabandaki anket sonuçları ve Çekmeköy’deki bu umut ışığı dalgası her geçen gün parlamaya devam ediyor. CHP’nin Mart 2019’da Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım’la halkın iktidarını kuracağına inandıklarını dile getiren çok sayıda partili, “Seyfettin Yıldırım’a sadece biz değil bütün Çekmeköy sahip çıkacak” diyor.

Reklamı Geç