Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP PARTİ MECLİSİ GÜNDEMİNDE İSTANBUL İLÇELERİ VAR..

CHP’nin İstanbul adayında malumun

CHP’nin İstanbul adayında malumun ilanı oldu ve adı bir süredir gündemde olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu büyükşehir adayı gösterildi. CHP Parti Meclisi’nin gündeminde İstanbul’un ilçe adayları var..

Mart 2019 yerel seçimlerine İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ile giden Cumhuriyet Halk Partisi, adaylarını belirlemeye devam ediyor. Başkent Ankara’da Mansur Yavaş’ta karar kılan CHP Parti Meclisi, Ekrem İmamoğlu’nu da İstanbul adayı olarak seçti. İstanbul adayı olmasın kesin gözüyle bakılan Ekrem İmamoğlu, bir süredir saha çalışmalarını başlatmıştı. Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ve yerel yönetim modelini ilçe ilçe gezip anlatan İmamoğlu, iddialı söylemlerle Ak Parti’nin muhtemel adayı Binalı Yıldırım karşısında yarışa katılıyor. CHP PM’nin gündeminde şimdi İstanbul’un ilçeleri ve diğer iller var.

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?..

1970’te Trabzon’da doğan Ekrem İmamoğlu İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Trabzon’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1992 yılında ailesine ait inşaat şirketinde çalışmaya başlayan İmamoğlu, bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı’na kadar yükseldi. Amatör olarak futbolla ilgilenen İmamoğlu, Trabzonspor’da yöneticilik yaptı. 2008 yılında CHP’ye üye olan İmamoğlu, bir dönem kaybettiği seçimlerin ardından ilçe başkanlığı yaptı ve 2014 Yerel Seçimleri’nde Beylükdüzü Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Ekrem İmamoğlu 23 yıldır Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Reklamı Geç