Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY SEÇİMLERİ İSTANBUL’UN EN RENKLİSİ OLACAK..

31 Mart yerel seçimlerinin

31 Mart yerel seçimlerinin İstanbul’daki en çekişmeli ilçesi hiç kuşkusuz Çekmeköy olacak. Her ilçede iktidar Ak Parti ve ana muhalefet CHP’nin başını çektiği Millet ve Cumhur İttifakları yarışırken Çekmeköy’de bu yarışa Hüseyin Avni Sipahi ile ‘Kırat’ da yani Demokrat Parti de dahil oldu. Saadet Partisi ve HDP’nin de aday çıkardığı Çekmeköy’de meclis üyesi aday listelerinin ilçe seçim kuruluna verilmesi ile maç başladı.

Çekmeköy’de son derece renkli geçmesi beklenen 31 Mart yerel seçim yarışı başladı. Ak Parti’nin mevcut başkan Ahmet Poyraz ile, CHP’nin Seyfettin Yıldırım ile girdiği yarışa sürpriz şekilde Hüseyin Avni Sipahi de Demokrat Parti ile katıldı. Meclis üyesi aday listelerini ilçe seçim kuruluna teslim eden adayların bundan sonra sahaya daha yoğun şekilde inip, projeleriyle seçmenin karşısına çıkmaları bekleniyor. Yerel Gazete olarak Anadolu yakasındaki tüm ilçelerden seçim haberlerini siz okurlarımıza www.yerelgazete.com.tr veb sitemiz ve basılı gazetemizden duyurmaya devam edeceğiz…

Çekmeköy’de Cumhur İttifakı yani Ak Parti ve MHP’nin ortak adayı mevcut belediye başkanı Ahmet Poyraz’ın listesinde dikkat çeken taraf MHP’li isimlere az yer verilmiş olması. MHP’den Ahmet Emin Kakşi’nin dikkat çektiği listenin başında Ak Parti’nin Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel yer alıyor.

Ana muhalefet partisi CHP ile İYİ Parti’nin ortağı olduğu Millet İttifakı’nın Adayı Seyfettin Yıldırım’ın listesinde dikkat çeken ayrıntı 2. sıraya konulan Bora Kılıç gibi isimlerle İYİ Parti’li adaylara daha çok yer verilmiş. Yıldırım’ın listesinin başında birinci sırada CHP eski ilçe başkanı Murat Cirav var.

Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin listesinde ise dikkat çeken en önemli ayrıntı 1. sıranın boş bırakılması. Sipahi’nin 1. sıra adayını sürpriz bir şekilde kendisinin kamuoyuna açıklayacağı duyuruldu. Sipahi’nin listesinde CHP’den Demokrat Parti’ye geçen eski ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt da 2. sırada yer aldı.

Reklamı Geç