Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALBAYRAK’TAN HASAN KELEŞ’E SERT UYARI..

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Trabzonlular

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği Başkanı Mimar Hasan Keleş’in yerel seçimlerde CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek vereceğini açıklaması, derneğin kurucu başkanı işadamı Erdal Albayrak tarafından sert dille uyarı yapmasına neden oldu.

Çekmeköy Trabzonlular Dereneği’nin iki kurucu yöneticisi Abdullah Civelek ve Recep Yakup ile birlikte Ataşehir’de yerel basınla buluşan derneğin Kurucu Başkanı Erdal Albayrak, geçtiğimiz günlerde ilçe kamuoyunda tartışmalara neden olan Hasan Keleş’in o açıklamasına ilişkin sert uyarılarda bulundu. Kendisinden sonra iş başına gelen Başkan Hasan Keleş’in son derece güzel ve başarılı çalışmalara imza attığını kaydeden Albayrak; “Derneğimizi markalaştırmak için çok güzel işler yaptılar ama yönetemediler. Gereksiz tartışma derneğimizi bozdu, herkesi huzursuz etti. Bu açıklamanın arkasında kimlerin ve ne hesapların olduğunu çok iyi biliyorum ama şimdilik bende kalsın” dedi.

Hasan Keleş’in yerel seçimde bir adaya destek açıklamasını yersiz, gereksiz ve de basiretsiz bir açıklama olarak gördüğünü kaydeden Albayrak; “Sonuçta burası Trabzonlular Derneği ve bu çatı altında her görüşten, her kesimden hemşerilerimiz var. Keleş’in ‘bu açıklama şahsımı bağlar’ sözleri de yanlışı yanlışla örtmekten başka bir şey değildir. Sonuçta yapılan bir algı operasyonudur ve algıda seçicilikle bir görüş dikta ediliyor. Sevhen yapılmış bir açıklama da değildir. Dernekler siyasi olmaz, olamaz.. Bizler siyasete uzak, siyasetçilere çok yakınız. Bizim için diğer isimler Ak Parti Adayı Ahmet Poyraz da, DP Adayı Hüseyin Sipahi de, CHP Adayı Seyfettin Yıldırım da çok değerlidir” dedi.

Keleş’in Trabzonlular Dernek Başkanı cüppesini giydikten sonra özellikle bu gibi siyasi görüş belirtme konularında çok daha dikkatli ve hassas olması gerektiğini kaydeden Albayrak; “Bu açıklama siyasi ikbal ve siyasi hırsla yapılmıştır. Derneğimiz üyelerini kesinlikte bağlamaz. Derhal istifa etmeliydi ancak kendisinin doğru. güzel ve başarılı işleri de var. Dolayısıyla istifa sözümde ısrarcı olmayacağım. Çünkü bu durum daha büyük çözülmelere yol açar ve sonuçta derneğimiz daha büyük zarar görür. Sonuçta bu arkadaşımız aklı çalışan mimar bir kişi. Kendisinden en kısa zamanda hatasını telafi edecek bir düzeltme yapmasını bekliyorum” dedi.

Reklamı Geç