Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BORA KILIÇ’LA KENETLENEN GİRESUNLULAR ‘SEYFETTİN YILDIRIM’ DEDİ..

Çekmeköy siyasetinin gelecek vaadeden

Çekmeköy siyasetinin gelecek vaadeden genç ve dinamik ismi Bora Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerine doğru meclis üyesi adayı olduğu Millet İttifakı Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek toplamaya devam ediyor. Çekmeköy’de Bora Kılıç’la adeta kenetlenerek gövde gösterisi yapan Giresunlu hemşeriler, İYİ Parti ve CHP ortak Adayı Seyfettin Yıldırım’a tam destek sözü verdi.

Giresunlu hemşerilerin Çekmeköy Natural Düğün Salonu’nda gerçekleşen Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayı Bora Kılıç’a destek gecesinde büyük coşku ve katılım vardı. Çekmeköy’de yaşayan Giresunlu hemşeriler başta olmak üzere; bölgenin önde gelen STK temsilcileri, kanaat önderleri, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cevat Saraç, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cahit Barutcu, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Sancaktepe ile Ümraniye İlçe Başkanları, Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşcan, Şebinkarahisar Sanayici İşadamları Dernek Başkanı Altan Güneş, Şebinkarahisar Eğitim Kültür Derneği Başkanı Prof. Dr. Tayfun Yücel, KADOSAN Başkanı Erdal Boyacı, Şebinkarahisar tüm köy dernek başkanları ve mahalle muhtarları ile çok sayıda partili geceye katılan isimler arasındaydı.

Yöresel sanatçıların da sahne aldığı programın açılış konuşmasını yapan gecenin ev sahibi Bora Kılıç, son derece anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi. Genç yaşına rağmen bugüne kadar çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve siyasetin her kademesinde görev ve sorumluluklar aldığını ifade eden Kılıç, “Bu gece şu salonu gönüller dolusu sevgiyle dolduran tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Vatanım, milletim, bayrağım ve yaşadığım bölgem ve toplum için her zaman faydalı işler yapma gayretinde olan bir kardeşinizim. Siyasette görev alıp milletvekili adayı oldum, çeşitli STK’larda her zaman aktif görevler yaparak insanlığa hayırlı ve yararlı işler yapmaya çalıştım” dedi.

Bora Kılıç, şunları söyledi: “Şimdi de nasip oldu İYİ Parti kadrosundan CHP ile kurmuş olduğumuz Millet İttifakı listesinden Çekmeköy’e 2. sıradan meclis üyesi adayı olma onuruna eriştim. Siz hemşerilerimin güven ve desteğini bu denli yanımda hissetmem bana en büyük moral ve motivasyon olmaktadır. 31 Mart’a kadar daha çok çalışıp sandıktan Belediye Başkan Adayımız Seyfettin Yıldırım’ı kazandıracağınıza olan inancım tamdır. Mart’ın sonu bahar olacak ve kazanan Çekmeköy, kazanan hepimiz olacağız” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçu da yaptıkları konuşmalarda 31 Mart seçimlerinin önemine değindiler ve Bora Kılıç gibi genç ve dinamik kadrolarla Millet İttifakı’nın işbaşına gelmeye hazır olduğunu söylediler.

Millet İttifakı Adayı Seyfettin Yıldırım’ın da katılarak Giresunlu hemşerilere hitap ettiği gecenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesi de ayrı bir güzellik oldu. Belediye meclis üyesi adaylarının da tam kadro katılım sağladığı gecede konuşan Seyfettin Yıldırım, Giresunlu hemşerilerine müjdeli haberler verdi.

Her bir Anadolu evladı gibi Giresun insanının da mert ve sözüne sadık olduğuna vurgu yapan Seyfettin Yıldırım, Kadınlar Günü’nü kutladı ve 31 Mart’ta göreve gelmesi halinde her yıl 8 Mart günü belediyedeki bayan çalışanların izinli olacağını müjdeledi. Meclis Üyesi Adayı Bora Kılıç gibi azimli ve gayretli isimlerin listesinde olmasından dolayı şanslı olduğunu kaydeden Seyfettin Yıldırım, “Gelin 31 Mart’ta Çekmeköy’de yakacağımız bu aleve bir kıvılcım da Giresunlu hemşeriler olarak siz çakın ve hep birlikte halkın ittifakını kurarak iktidar olalım” dedi.

Reklamı Geç