Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN GÜLEN YÜZÜ SEYFETTİN BAŞKAN’DAN EMEKÇİLERE GÜNAYDIN..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru saha çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım, günün her saatini vatandaşlarla birlikte geçirmeye devam ediyor. Günün erken saatlerinde yağmurlu bir Çekmeköy sabahında Metro durağında işine yetişmeye çalışan vatandaşlara günaydın diyen Seyfettin Yıldırım, simit ikram etti.

Belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Metro durağında işe yetişmeye çalışan Çekmeköylü vatandaşları güler yüzlü günaydın tebessümüyle karşılayan CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın simit ikramı sabaha telaşındaki vatandaşları mutlu etti. Yağmurlu havaya rağmen günün ilk ışıklarıyla birlikte sahaya inen Seyfettin Yıldırım ve ekibinin bu sabah selamı Çekmeköylü emekçilerin hoşuna gitti.

Çekmeköy’ü 31 Mart’tan itibaren halkla birlikte yöneteceklerini anlatan Seyfettin Yıldırım, “Vatandaşımız isteyecek, bizler de yapacağız. Günün 24 saati açık bir belediye yönetimi, şeffaf bir anlayışla Çekmeköy halkına hizmet üretecek” dedi. Sabahın erken saatinde CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’ı tebessüm eden gülen yüzü ve elinde simit poşeti ile karşılarında gören Çekmeköylüler, “31 Mart’tan sonra da başkanımızla birlikte sabahın erken saatlerinde yine böyle sokaklarda birlikte olacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuşarak başarı dileklerinde bulundular..

Reklamı Geç