Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM’DAN ÇEKMEKÖY GENÇLİĞİNE ÖNEMLİ MESAJ VAR..

CHP ve İYİ Parti

CHP ve İYİ Parti Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, halktan yoğun ilgi ve destek gören projelerini anlatmaya devam ediyor. Yıldırım’ın sosyal medya hesaplarından yayınlanan gençlere yönelik mesajını içeren o video tıklanma rekorları kırıyor.. İşte o video:

ÇEKMEKÖYLÜ GENÇ KARDEŞLERİME SESLENİYORUMO kadar yıl eğitim aldınız, anneniz babanız size emek harcadı. Yıllarca dirsek çürüttünüz sıralarda. Büyük hayaller kurdunuz, dünyayı değiştirecek hayaller… Ailenize süprizler yapacak, onları gururlandıracaktınız. İlk maaşınızla arkadaşlarınıza yemek ısmarlayacak, anne babanızdan harçlık istemek zorunda kalmayacaktınız. Ama… Tüm hayalleriniz çalındı, ekonomik kriz aldı başını gidiyor. Her geçen gün daha da çirkinleşen söylemlere, kara propagandalara şahitlik eder oldunuz. İşsizlik oranı gitgide arttı. Hayat pahalılaştı. Hayal dahi kuramaz oldunuz. Ben sizlerin bir Seyfettin Abisi olarak bütün bu sorunları ortadan kaldırmak için geliyorum.Kuracağımız akademide kendinizi geliştirecek, yabancı dil öğrenecek, yeni dünyanın gerektirdiği tüm kabiliyetlere sahip olacaksınız. Belediyede yalnızca Çekmeköylü gençler çalışacak. Sizden tek isteğim var. Kendinize inanın…! Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Çok büyük yerlere geleceğinizden hiç şüphem yok. Yeter ki üretin. Kuracağımız Girişimcilik Merkezi ile projelerinizi hayata geçirelim. Gelin hep birlikte değiştirelim. Gelin Seyfettin Abinizi destekleyin, bütün sorunları beraber çözelim. Gelin bu ateşe bir kıvılcım da siz olun! SEYFETTİN YILDIRIMCHP ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI www.seyfettinyildirim.com #ÇekmeköyeDermanSeyfettinBaşkan #Çekmeköy

Δημοσιεύτηκε από Seyfettin Yıldırım στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

O kadar yıl eğitim aldınız, anneniz babanız size emek harcadı. Yıllarca dirsek çürüttünüz sıralarda. Büyük hayaller kurdunuz, dünyayı değiştirecek hayaller…

Ailenize süprizler yapacak, onları gururlandıracaktınız. İlk maaşınızla arkadaşlarınıza yemek ısmarlayacak, anne babanızdan harçlık istemek zorunda kalmayacaktınız.

Ama…

Tüm hayalleriniz çalındı, ekonomik kriz aldı başını gidiyor. Her geçen gün daha da çirkinleşen söylemlere, kara propagandalara şahitlik eder oldunuz. İşsizlik oranı gitgide arttı. Hayat pahalılaştı.

Hayal dahi kuramaz oldunuz.

Ben sizlerin bir Seyfettin Abisi olarak bütün bu sorunları ortadan kaldırmak için geliyorum.

Kuracağımız akademide kendinizi geliştirecek, yabancı dil öğrenecek, yeni dünyanın gerektirdiği tüm kabiliyetlere sahip olacaksınız.

Belediyede yalnızca Çekmeköylü gençler çalışacak.

Sizden tek isteğim var.

Kendinize inanın…!

Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Çok büyük yerlere geleceğinizden hiç şüphem yok.

Yeter ki üretin.

Kuracağımız Girişimcilik Merkezi ile projelerinizi hayata geçirelim.

Gelin hep birlikte değiştirelim.

Gelin Seyfettin Abinizi destekleyin, bütün sorunları beraber çözelim.

Gelin bu ateşe bir kıvılcım da siz olun!

SEYFETTİN YILDIRIM
CHP ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 

www.seyfettinyildirim.com

#ÇekmeköyeDermanSeyfettinBaşkan 
#Çekmeköy

Reklamı Geç