Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DP GENEL BAŞKANI UYSAL; “ÇEKMEKÖY’DE SİPAHİ İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUZ..”

Yerel seçime sayılı gün

Yerel seçime sayılı gün kala Çekmeköy’de partisinin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi’nin dengeleri alt üst ettiğini açıklayan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Tahterevalli oyunu bozuldu. Turkiye artık iki kutuplu siyasete mahkum değil. Bunun örneğini Çekmeköy’de adayımız Hüseyin Avni Sipahi ile gösterdik” dedi. Uysal, ulusal bir gazetede yayımlanan Sipahi’nin Ak Parti tarafından aday çıkarıldığı iddialarına da sert tepki göstererek; “Benim millet ittifakı listesinden vekil olduğumu ne çabuk unuttular. Beni tanımak istiyorlarsa abilerine sorsunlar ondan sonra konuşsunlar” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı, Afyon Milletvekili Gültekin Uysal, Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. DP Çekmeköy İlçe Başkanı Metin Özkan ve DP Çekmeköy Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi ve beraberindekiler tarafından karşılanan Uysal, ilçe binasında basın mensuplarına yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi ile yüksek tempolu müthiş bir süreç yaşadıklarını kaydeden Uysal, “Baktılar ki seçimi kazanıyoruz, olmadık hurafe ve safsatalarla üzerimize gelmeye çalıştılar. Biz kimseden talimat almadık, almayız da. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak ve 3 gün sonra tüm gerçekler ortaya çıkacak. Suyun önüne çekilen setlerin işe yaramadığını görecekler. Çekmeköy Sipahi ile kazanacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Anket kirliliği yönündeki sorumuza, “En güzel anket 31 Mart akşamı sandıktan çıkacak sonuçta” diyerek cevap veren DP Genel Başkanı Uysal, ulusal bir gazetede yayımlanan, “DP Adayı Sipahi’nin Ak Parti tarafından oylarını bölmek için çıkarıldığı” yönündeki soruya da şöyle cevap verdi: “Biz DP olarak Ak Parti’ye hizmet etmiyoruz. Şahsım DP Genel Başkanı olarak İYİ Parti listesinden milletvekili olmuş ve TBMM’de yine partimizi temsil etmektedir. Öyle bir iddiada bulunanlar önce abilerinden benim kim olduğumu öğrensinler ondan sonra beyanat versinler. Millet ittifakından vekil seçildiğimi ne çabuk unuttular.”

Ülkede yaşanan kutuplaşma ortamında sağ duyulu bir siyaset izlediklerini de belirten Uysal, Türkiye’de değişimin Çekmeköy’de başlayacağını söyledi. Uysal, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin tüm iftiralara ve baskılara rağmen seçimi kazanacağını dile getirerek, “Herkes bu seçimde Çekmeköy’ü konuşacak” dedi. Basın açıklamasının ardından ise Uysal’a 1877 Alemdağ Spor Kulübünün atkısı ve forması hediye edildi.

Reklamı Geç