Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ÖRGÜTÜ İMAMOĞLU’NA DESTEK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI..

Çekmeköy’de İmamoğlu seferberliği başlatan

Çekmeköy’de İmamoğlu seferberliği başlatan CHP İlçe Örgütü, gece-gündüz demeden saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Cahit Barutçu ve Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın önderliğinde süren çalışmalar kapsamında; ilçenin dört bir yanına İmamoğlu imzası atılıyor…

İstanbul seçimleri için gecesini gündüzüne katan CHP örgütleri, sahada büyük bir mücadele örneği sergiliyor. 23 Haziran seçimlerine geri sayım sürerken saha çalışma temposunu iyice yükselten CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, çarşı pazar sokak sokak çalışarak İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek topluyor. CHP’nin en üst düzeyde parti meclisi üyeleri, milletvekilleri ve Anadolu’dan gelen belediye başkanlarının da eşlik ettiği Çekmeköy’de tam manasıyla Ekrem İmamoğlu seferberliği yaşanıyor.

İlçe Başkanı Cahit Barutçu ve Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım ile meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının da tam kadro katıldığı çalışmalar kapsamında kapısı çalınmadık ev, eli sıkılmadık hiç kimse bırakılmıyor. İmamoğlu’na destek çalışmalarına vatandaşın da yakın ilgi gösterdiğini kaydeden CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cahit Barutçu, çalışmalar hakkında www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:

“Parti meclisi üyelerimizle, milletvekillerimizle, kadınlarımızla, gençlerimizle, emekçi örgütümüzle ev ev, sokak sokak dolaşmaya devam ediyoruz. Pazarlarda, sokaklarda, kahvehanelerde, meydanlarda, derneklerde, parklarda, meydanlarda insanlarımıza 31 Mart sonrasında yapılan haksızlıkları anlatıyor, 23 Haziran’dan sonra her şeyin çok güzel olacağını söylüyoruz. Madenler’de, Sırapınar’da Alemdağ’da Taşdelen’de, Çamlık’ta, Doğa Parkı’nda stant çalışmaları, ev ve dernek ziyaretleri, pazar alanı çalışması, sokak sokak, ev ev gezerek broşür çalışması yaparak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun selamını vatandaşlarımıza eletmeye ve destek sözü almaya devam edeceğiz.”

Hafta sonu Ulus Pazarı esnafını ziyaret ederek vatandaşlara Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ileten CHP Çekmeköy ilçe heyetine Anadolu’dan katılan Almus Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan da eşlik ederek Çekmeköylüleri selamladı. Ekrem İmamoğlu’na destek çalışmaları kapsamında Medenler Meydanı başta olmak üzere ilçenin değişik noktalarına kurulan seçim çadırları da gün boyu halkın yoğun ilgisini topluyor.

Reklamı Geç