Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR…

Önümüzdeki Aralık ayında yapacağı

Önümüzdeki Aralık ayında yapacağı olağan genel kurulun heyecanını yaşayan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, bünyesine kattığı yeni isimlerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren ESSİAD’ın son transfer bombası ise bölgemizin önde gelen girişimci genç işadamı ve gelecek vadeden siyasetçisi İlhan Bayram oldu.

Bünyesinde hem esnaf ve sanatkarlar, hem de işadamları bulunduran ender sivil toplum örgütlenmelerinden Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, önümüzdeki Aralık ayı ortalarında yapacağı olağan genel kurul öncesi yaptığı bomba transferlerle yeni yüzleri çatısı altında buluşturmaya devam ediyor. Bölgemizin önde gelen isimlerinden genç girişimci işadamı ve gelecek vadeden siyasetçisi İlhan Bayram da ESSİAD’ın gücüne güç katan sürpriz katılımcılarından oldu.

Vizyon Yapı İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı, Cihan Metal Genel Müdürü ve CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi İlhan Bayram, dernek merkezinde ziyaret ettiği Başkan Necmettin Sarı ile bir süre görüş alışverişinde bulunduktan sonra üyelik formunu imzalayarak ESSİAD Ailesi’nin yeni üyeleri arasındaki yerini aldı. ESSİAD’ın gerek sektörel gerekse yerel manada bölgemizin önemli bir değeri olduğunu gördüğü için bu çatı altında yer almaya karar verdiğini söyleyen İlhan Bayram; birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışma içerisinde topluma ve millete yararlı işler yapacaklarına inandığını ifade etti.

Dernek Başkanı Necmettin Sarı da yaptığı değerlendirmede, ESSİAD ailesinin bünyesine kattığı yeni isimlerle gücüne güç katmaya devam ettiğini kaydetti. Başkan Sarı, “ESSİAD, son derece iyi niyetlerle kurulmuş olan, bölgesine duyarlı, toplum ve millet menfaatini en üstte tutan, ülkesine ve devletine bağlı, yerel çaplı bir mesleki sivil toplum kuruluşudur. Bu derneğin çatısı altında esnaf da var, sanayici ve işadamı da var, oda ve mesleki temsilciler de var. Hepimizin ortak gayesi sektörel bazda dayanışmayı sağlamak ve topluma yararlı işler üretmek” dedi.

Reklamı Geç