Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ATAŞEHİR’DE CELAL YALÇIN’LA BİRLİK HAVASI ESİYOR…

CHP ilçe örgütlerinde kongre

CHP ilçe örgütlerinde kongre süreci devam ederken adaylar da bir bir ortaya çıkıyor. Bu akşam yoğun bir katılımla CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan genç ve dinamik isim Celal Yalçın, büyük bir coşku yaşattı. Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı ilçe binasındaki programda adeta izdiham vardı ve Celal Yalçın’a destek için akın eden yüzlerce partili ilçeye sığmadı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın 29 Aralık’taki kongrede aday olmayacağını ilan etmesinin ardından bugün adaylığını duyuran partinin genç ve dinamik ismi Celal Yalçın, ilk günden örgüte büyük bir coşku ve heyecan yaşattı. Celal Yalçın’ın adaylık duyuru programına destek için ilçe binasına akın eden partililer adeta izdiham yaşadı. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bazı meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partiliyi ilçe binasında buluşturan Celal Yalçın’ın adaylık programında açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak yaptı.

Altınkaynak’tan sonra mikrofonu alan Celal Yalçın, “Ben değil, biz diyerek” yola çıktıklarını kaydetti. “Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir ilçesinin değerli örgütü” diyerek sözlerine başlayan Yalçın şunları kaydetti: “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik, siyasal ve yönetimsel sıkıntılar ne yazık ki hepimizi etkilemektedir. Bir tarafta siyanürle ölümler, bir tarafta kadın cinayetleri ve bunun gibi toplumu derinden yaralayan olaylar maalesef karşımıza çıkmaktadır.

Toplum nezdinde bu sorunlara bir çare bulmak, sorumluluk almak, örgütlenmek ve örgütlü bir toplum olmak kaçınılmaz bir gereklilik olmuştur. Bu sorunlara çare bulmanın merkezi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin ve ilkelerinin ışığında yürüyecek CHP örgütlerinde görev almaktan geçmektedir. Bu bilinçle ve tüm örgütümüzün desteği ile CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum.”

CELAL YILÇIN KİMDİR?

Celal Yalçın, 17.05.1986 Kadıköy doğumlu, nişanlı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü mezunu. 19 bilimsel arkeolojik çalışmada ekip üyeliği yaptı. Okan Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Dersi vererek öğretim görevlisi olarak çalıştı. CHP Ataşehir ilçe yönetiminde ilçe sekreterliği yaptı. 2018 yılında Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. 2019’de CHP Ataşehir seçim koordinasyon başkanlığı yaptı. Ayrıca 2005 yılında ADD Ümraniye yönetim kurulu, 2009 yılında Zara Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Kuruculuğu ve Başkanlığı, 2010 yılında Zara Gençlik Platformu Kuruculuğu ve 4 dönem başkanlığını yaptı.

Reklamı Geç